- Det er satt opp kors ved alle de tre kirkedørene våre samt oppe ved Søgne-skiltet. Her kan mennesker komme og uttrykke sin klage, uro og bønn i påsken, sier diakon Lene Nilsen Berge i Søgne menighet. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tilbud fra Søgne menighet i påsken

  Nicolai Prebensen
  08. apr 2020
  17:44
- Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne nyttiggjøre seg av tilbudet vårt i denne store høytiden for kirken. Derfor vil vi gjerne informere om de tilbud vi har, sier diakon i Søgne menighet, Lene Nilsen Berge til N247 onsdag.

Påskeløype og kors:
- Det er påskeløype rundt Langenes Arbeidskirke som folk kan benytte seg av i påsken. Det er også satt opp kors ved alle tre kirkedørene våre samt oppe ved Søgne-skiltet. Her kan mennesker komme og uttrykke sin klage, uro og bønn i påsken. 1. påskedag inviteres folk tilbake til å legge medbrakte blomster og greiner ved korsene, en feiring på nytt vis for oss i Søgne menighet over Jesu oppstandelse. Noe som er gjennomførbart uten folkeansamlinger, fortsetter hun.

Digitale tiltak:
Diakonen sier videre at Søgne menighet sender påskegudstjenester på den nye nettsiden og på Facebook-siden til menigheten.

I tillegg har menigheten har vi trosopplæringsfilmer for barn med påskehistorien samt onsdagsrefleksjoner.

Også ved Søgne gamle kirke er det satt opp et kors, samt ved Langenes arbeidskirke og oppe ved Søgne-skiltet. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no