Leder i Søgne skiklubb, Nils Martin Nilsen, her sammen med Sondre Sangvik Nilsen, Mari Melsom Kristensen og Lene Holmen Berg, inviterer til rulleskirenn førstkommende tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Inviterer til rulleskiløp i uhøytidelige former

  Nicolai Prebensen
  16. okt. 2020
  11:34
25 juni skrev N247 om Lennart (9) som prøvde rulleski for første gang. Dette foregikk i den nye aktivitetsparken i sydenden av Kjellandsheia i Søgne. Det var Søgne Skiklubb som inviterte til prøvingen, og samtidig markerte dette oppstarten av et kurs for alle som ønsket å lære mer om kunsten å gå på rulleski.

- Vi har vært mellom 15 og 20 deltakere på kursene, og førstkommende tirsdag vil vi markere avslutningen med å arrangere et åpent rulleskirenn samme sted. Dette er for alle, og vi tar i mot påmeldinger på stedet fra klokken 17.30. Selve løpet starter cirka klokken 18.00, sier formann i klubben, Nils Martin Nilsen til N247 fredag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han sier videre at dette blir et uhøytidelig skirenn.

- Vi skal ta tiden på alle deltakerne, men i dette rennet blir alle vinnere, og alle får premie. I tillegg blir det sosialt samvær både før og etter rennet.

Nilsen forteller videre at de fremover vil ta med seg grupper av skiløpere til trening på snø. 

Preparerte løyper
- Når det blir føre til det vil vi dra til steder hvor det er preparerte løyper og fortsette der vi slapp med rulleskitreningen. Det er ikke nødvendig å ha deltatt på sensommerens kurs for å bli med på dette, og selve organiseringen kommer vi tilbake til om ikke lenge til, sier Nilsen som oppfordrer til et godt fremmøte på rulleskirennet førstkommende tirsdag.

Rulleskirennet skal gå i den nye aktivitetsparken i sydenden av Kjellandsheia førstkommende tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Ordfører Jan Oddvar Skisland på rulleski under Søgne Skiklubbs rulleskistafett ved åpningen av aktivitetsparken i Kjellandsheia 24. juni i år. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no