Fløy tapte 2-0 i bortekampen mot Bryne lørdag ettermiddag. (Foto: Vidar Røsstad)

Håpet om Fløy-poeng rant bort i (fåri)kålen på Jæren

  Arild Hansen
  17. okt. 2020
  17:09
Etter å ha hatt walkover i den første kampen i sluttspillet i PostNord-ligaen, reiste Fløy til Bryne i et forsøk på å tufte serielederen fra Jæren. Men de røde og hvite, som hadde 31 poeng før denne kampen, mot Fløys 21, ble rett og slett for gode, selv om laget fra øya yppet seg sånn litt inn i mellom i løpet av kampens nitti minutter.

To før pause
Fløy hadde to litt farlige skudd på mål før sidebytte, men avslutningen til Luka Nakic (25. minutter) strøk like utenfor, mens skuddet til Mathias Grundetjern ble styrte ut til hjørnespark av Bryne-keeperen. Men det skjedde ting før det. Bare tolv minutter var spilt da et defensivt Fløy-forsvar ble løpt fra av Joacim Holtan, og en utrusende Ante Knezovic i gjestenes mål måtte kapitulere.   

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

To minutter før pause var måltyven Holtan på farten igjen, og igjen ble Fløy-forsvaret stående med lua i hånda, og da var det bare Fløy-keeperen som stod igjen og kunne hindre scoring. Men i stedet ble det ei felling av spissen, som kom fra MK foran denne sesongen, og straffesparket satt Thierry Dabove i mål.

Etter pause ble det litt mer fart i gjestene fra øya. De overtok litt mer av spillet, kom seg litt fortere frem på kantene, men det ble ikke de helt store sjansene ut av det. Det meste av de få sjansene rant ut i (fåri)kålen borte på Jærlandet denne lørdagen på naturgresset.  

Bryne best
- I dag taper vi for et bedre lag. Så gutta hang ikke så veldig med hodene i garderoben etter kampen. Vi har klart vår første målsetting i år, og det var å komme blant topp syv. Det gjorde vi, og i dette sluttspillet er vi med for å gjøre så godt vi kan, og samtidig lære litt. Husk at 2. divisjon nå bare består av to avdelinger, så nivået er høyere enn før, sier Vidar Røsstad i Fløys sportslige ledelse, og fortsetter;

- Vi gjorde vårt beste i dag. Kaptein Jørgen Richardsen og Christoffer Myhre var ute med skader, og vi gjorde noen omrokkeringer. Vi dro til Bryne for å gjøre vårt beste, og det syntes jeg gutta gjorde, selv om det ikke ble nettkjenninger. Bryne topper tabellen med 34 poeng nå, og var helt klart det beste laget i dag.

Fløys neste kamp er mot Egersund hjemme, det blir det tur til Arendal, før Vard kommer på besøk til øya. De to siste kampene blir hjemme mot Asker og borte mot Sotra.
Sist oppdatert 18.10.2020 klokken 09:02 av Nicolai Prebensen

Husk at 2. divisjon nå bare består av to avdelinger, så nivået er høyere enn før, sier Vidar Røsstad i Fløys sportslige ledelse. (Foto: Arild Hansen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no