Senterleder Boye Ording (t.v.) sammen med markedskoordinator Silje Rullestad og driftsleder Tor Helge Muller er klar for "Black Week" på Amfi Vågsbygd. (Foto: Arild Hansen)

- Vi setter trygghet i førersetet

  Arild Hansen
  22. nov. 2020
  17:30
Allerede mandag klokken 09.00 åpner Amfi Vågsbygd dørene for ei lang uke med «Black-Week» tilbud, og ikke minst er smittevernet satt i høysetet, som det er blitt gjort siden korona-pandemien inntok landet i mars måned. 

- Helt klart. Kundene skal være trygge når de kommer hit, sier senterleder Boye Ording til N247.

Seks lange dager
Først lørdag klokken 18.00 er den lange "Black Week-uken" over. De rundt 40 butikkene står klare til å sikkert møte mer strøm av folk enn de vanligvis tar i mot i den siste uken før man bikker over i julemåneden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi strekker ut den vanlige «Black Friday» til en hel uke på grunn av situasjonen alle er inne i. Da får kundene mer romslig tid, og de kan velge hvilken dag de selv ønsker å besøke oss, sier Boye Ording som N247 traff før helgen sammen med driftsleder Tor Helge Muller og markedskoordinator Silje Rullestad.

Amfi Vågsbygd har hele uken gjennom ti antibac-stasjoner plassert på faste plasser i de to etasjene Amfiet rår over. I tillegg har hver butikk sin egen stasjon ved inngangspartiene.

Vektere
- Vi setter sikkerhet og trygghet i førersetet. Folk skal være hjertelig velkommen her, og vite at vi har gjort forarbeidet for en trygg handel, sier de tre blide personene, som gleder seg veldig til ei forhåpentligvis travel uke.

- Selvfølgelig gjør vi det. Amfiet er pyntet opp i fine julegater. Så her blir det nok hyggelig å ferdes, sier Ording.

Også vekterne vil være på plass. I tillegg til å ha oppsyn, og at alt går greit for seg, har de ansvaret med etterfylling av antibac.

- Vi ønsker selvfølgelig også at kundene er med på dette. At de passer på at det holdes 1-2 meter avstand fra andre. I tillegg skal vekterne ha fokus på at ikke ungdommen samler seg i store grupper, sier Ording.

Ansvar
- Leietakerne våre har også et ansvar her. De skal hele tiden sørge for at det ikke er mer folk enn tillatt inne i butikken på samme tid, slik at kundene kan føle seg trygge.

Amfi Vågsbygd har, tross pandemien, hatt en veldig god høst.

- Det gleder oss. Og det som er ekstra fint å se er at kundene er blitt langt flinkere til å bruke antibac enn de var i mars, april og mai, sier Ording.

Amfi Vågsbygd har utvidet "Black Week" til en hel uke. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no