En trailer har kjørt seg fast på Moneveien i Søgne mandag kveld. Her får sjåføren assistanse av John Andresen som fikk løs traileren fra jordet med traktor. (Foto: Roar Tolfsen)

Trailer bom fast på Moneveien

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  23. nov. 2020
  19:41
Mandag kveld skriver politiets operasjonssentral at en semitrailer har kjørt seg fast på Moneveien i Søgne. Bilen står delvis ute på et jorde og skal ifølge meldingen ikke sperre veien. 

Politiet rykker ikke ut og regner med at sjåføren tilkaller nødvendig hjelp for å komme løs, skriver operasjonssentralen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er den informasjonen vi har, og vi håper at sjåføren får nødvendig hjelp for å komme seg videre, sier operasjonsleder Knut Odde til N247. 

Bomvei
Den aktuelle veistrekningen er stengt med bom. Kjøretøyet har kommet fra vest inn på Moneveien og kunne uansett ikke ha passert ettersom det er en bom like ved der bilen har blitt stående fast. 

Vitner på stedet opplyser like før klokken 20.00 at en ekstra trekkvogn har ankommet stedet, trolig for å hjelpe den uheldige tilbake på veien.  

I følge operasjonslederen har bilen utenlandske skilter.

Like etter klokken 20.00 var John Andresen på plass med traktor for å hjelpe den utenlandske traileren løs. 

GPS-felle?
Operasjonsleder Odde sier at dette kan være en klassisk GPS-felle, selv om politiet ikke har fått mange meldinger om slike hendelser i det området.
Sist oppdatert 23.11.2020 klokken 21:46 av Nicolai Prebensen

Politiet rykker ikke ut og regner med bilen kommer seg på veien igjen. Jon Andresen fikk løs traileren ved hjelp av traktor. (Foto: Roar Tolfsen)


Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no