Etter at vannet var satt på i slangen fikk Jens Magne Østermann i idrettsenheten i kommunen dårlig tid. - Vannet fryser til både i slangen og i sprøyta, sa han. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Det er så kaldt at nå har jeg dårlig tid

  Nicolai Prebensen
  27. jan 2021
  11:24
- Jeg må bare skynde meg. Med en gang det kommer vann i slangen begynner den å fryse innenfra, sier Jens Magne Østermann i idrettsenheten i kommunen onsdag morgen.

Det var det han hadde tid til å si til N247s reporter da et nytt lag vann skulle legges på isbanen ved Nygård skole. Det var tirsdag vi skrev om isleggingen av den banen og kunstgressbanen på Langenes etter et initiativ fra Kristine Løite som hadde lyst til å tilby barn og voksne et helt trygt sted å gå på skøyter. Ideen ble godt mottatt både i kommunen og av KBR Søgne og Songdalens mannskaper. Vanningen i kulda startet allerede samme dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Etter at Østermann var i gang med å legge et nytt vannlag på toppen av den allerede to-tre centimeter tykke isen på Nygård hadde han likevel tid til å si litt om planene fremover.

- Banen er mulig å bruke nå. Så langt jeg kunne se på værmeldingen blir det kaldt i mange dager fremover, og vi kommer til å legge på mange lag slik at vi får bygget opp en skikkelig is-såle. Jeg så at noen var på isen her i går kveld, og det er selvsagt fritt frem for alle som vil prøve seg fremover, sa han.

Jens Magne Østermann la onsdag morgen et nytt lag vann på isbanen ved Nygård skole. - Banen er allerede klar til bruk, men vi kommer til å legge på flere lag fremover, sa han. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no