Det er registrert xx nye smittede i kommunen siste døgn. xx nye er satt i karantene. (Foto: Børge Røssaak Nilsen, Kristiansand kommune)

Ingen nye smittede registrert siste døgn

  Nicolai Prebensen
  05. apr 2021
  14:20
- Ingen nye smittetilfeller siste døgn, og ingen nye personer i karantene. Vi har god kapasitet til testing og smittesporing, og vi har åpent gjennom hele påsken, skriver kommunen mandag ettermiddag.

Kommunen har også opprettet en ambulerende teststasjon. Dette er en bobil som skal benyttes til testing i tillegg til teststasjonen på Kløvertun. 

Ambulerende
- I dag, mandag 5. april er den ambulerende testasjonen på Strai. Du finner den på parkeringsplassen bak Straitunet omsorgssenter, opplyser kommunen videre.

Det siste døgnet har 244 personer testet seg på koronasenteret. Totalt har 11 personer blitt smittet til nå i april. I hele 2021 har 913 personer blitt korona-smittet i Kristiansand.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse
 

SSHF
Mandag morgen hadde sykehusene i Agder én pasient innlagt med covid-19. Pasienten er under 50 år. Tre ansatte er satt i karantene. I alt har sykehusene gjennomført 186.735 prøver hvor 2.191 var positive. Antall prøver som er pågående er 2.220. I følge VG har én pasient med covid-19 dødd ved Sørlandet sykehus Arendal det siste døgnet. I følge fvn.no er dette en person over 75 år.

Helse Sør-Øst
Mandag morgen hadde Helse Sør-Østs sykehus 258 pasienter innlagt med bekreftet covid-19. Av disse var 89 pasienter innlagt på intensivavdelinger og 60 pasienter får respiratorbehandling.
Sist oppdatert 05.04.2021 klokken 14:21 av Nicolai Prebensen

Én pasient med coronavirus ved Sørlandet sykehus Arendal har dødd i løpet av det siste døgnet, melder VG mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no