Atle Julius Fosse og Jan Fredrik Knutsen i Prestegårdens venner håper på fullt program under Elvefestivalen 2021 og har allerede startet salget av racing ducks til årets andeløp. (Foto: Jon Aamodt)

Elvefestivalen 2021: - Planlegger fullt program i år

  Jon Aamodt
  09. juli 2021
  13:30
Etter at koronapandemien førte til avlysning av den tradisjonelle Elvefestivalen i 2020 håper arrangøren at det i år skal være mulig med et tilnærmet normalt program når årets festival etter planen skal gjennomføres på Søgne gamle prestegård søndag 12. september. Riktig nok ble andeløpet gjennomført også sist sommer, men da uten publikum og som et rent «bedriftsløp» som sørget for et kjærkomment økonomisk bidrag til frivilligheten i bygda. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Stor takk til næringslivet
- Lokale bedrifter var utrolig positive og bidrog sterkt til at vi også i fjor kunne støtte flere gode tiltak i nærmiljøet. Vi følger opp suksessen fra fjoråret og har også i år startet salg av «racing ducks» til lokal bedrifter. Vi er helt i oppstarten av salget, men registrerer allerede god respons fra mange lokale næringslivsledere, sier Atle Julius Fosse, styreleder hos arrangøren Prestegårdens venner til N247. 

Med en festival som i år også blir åpen for publikum blir andeløpet ikke kun begrenset til et bedriftsløp. Som tidligere kan også private kjøpe seg en konkurransefugl og kjempe om flotte premier når de små gule kjemper om å krysse mållinjen i Søgneelva først 12. september.

Spennende program
Med cirka to måneder igjen til årets festival er programmet ikke helt ferdig spikret, men flere lokale lag og foreninger er allerede klarert ut for deltagelse.

  • Søgne danseklubb skal holde danseoppvisning
  • Det blir konsert med Søgne musikkorps
  • Søgne håndballklubb vil vise sine kunstner og ballteknikk
  • Songvaar fyrs venner og Søgne kystlag disker opp
  • Et kor fra Søgne menighet inntar scenen
  • Hørselslaget fra Søgne og Songdalen skal være til stede
  • Det blir selvsagt servering fra kafeen
  • Flere andre lag er i tenkeboksen frem til påmeldingsfristen som er 1. august

- Vi er i gang med salg av ender, og vi jobber videre med å sette sammen et endelig program, sier Jan Fredrik Knutsen som på vegne av arrangøren lover et variert program og håper publikum igjen vil strømme til den lokale festivalen så sant ikke det kommer nye restriksjoner som stikker kjepper i hjulene for årets Elvefestival. 

Bildet under: Atle Julius Fosse og Jan Fredrik Knutsen i Prestegårdens venner planlegger for fullt program når årets Elvefestival med innlagt andeløp skal arrangeres på Søgne gamle prestegård 12. september. (Foto: Jon Aamodt).


Arrangørene av Elvefestivalen planlegger i år fullt program og håper publikum strømmer til festivalen søndag 12. september. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no