Kaptein Ditlef Ueland på Søgne FKs A-lag sier til N247 lørdag at det var brutalt, men fantastisk å komme i gang igjen etter halvannet år med avstand og "loffing" på Toyota-banen. Bildet er fra sesongen 2019. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Brutalt, men fantastisk å komme i gang

  Nicolai Prebensen
  17. juli 2021
  11:52
4. divisjon avdeling 1 er denne sesongen kraftig barbert i antall lag, og i Søgne FKs avdeling er det ikke mer enn seks lag. Det betyr at det blir dobbel serie, med hjemme- og bortekamper.

Breddefotballen har i snart to år måtte holde seg unna seriespill, men 14. august ruller fotballen igjen som normalt og første poenggivende kamp spilles på Macron Arena Hellemyr kunstgress hvor Søgne FKs herrer møter Vigør klokken 15.00. Første hjemmekamp er lørdag 21. august mot Lyngdal.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tre treningskamper hjemme
Mandag 19. juli spiller laget treningskamp mot Trauma borte og deretter Egersund 24. juli, også borte. Deretter følger tre hjemmekamper på Søgne stadion, mot Trauma 31. juli, Randesund 4. august og Våg FK 8. august.

Laget har gjennomført én treningskamp mot Vindbjart 2 borte etter gjenåpningen, den vant Søgne-herrene 2-0.

- Brutalt
Ditlef Ueland spilte som kaptein i den kampen og han sier til N247 at det var en brå overgang å spille som normalt igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Søgne-herrene starter seriespillet 14. august, nesten to år etter at sesongen 2019 (bildet) ble avsluttet. Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

- Det var fantastisk å komme i gang igjen, selv om det var brutalt. Overgangen var stor fra å gå å «loffe» på Toyota-banen med avstand i halvannet år. Kampen mot Vindbjart var ok, men det er nok en del overtenning i laget nå og det skal bli godt å få spilt noen kamper til før seriestart. Vi håper selvsagt også at noen tilskuere finner veien til det nye stadionet når vi skal spille de tre siste treningskampene hjemme, sier han.

Sesongens fulle serieoppsett finner du her
Sist oppdatert 17.07.2021 klokken 12:29 av Nicolai Prebensen

Årets A-lagsstall i Søgne FK. T.v. Hovedtrener Stefán Gíslason og oppmann Rolf Velle. T.h. keepertrener John Malcolm Macleod og oppmann Thor Øyvind Rustad. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no