Politiloggen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen for Agder: Dette har skjedd i natt

  Nicolai Prebensen
  24. juli 2021
  09:27
Søgne klokken 04.00: Melding om innbrudd i bedrift på Linneflaten. Uvisst om noe er borttatt, politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse.

Lindesnes klokken 02.33: Bilfører anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, forholdet fant sted i nærheten av Buhølen på FV42.

Lillesand klokken 02.40: Bilfører anmeldes for kjøring i påvirket tilstand.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lillesand klokken 03.29: UP har avviklet fartskontroll ved Steinsåstunnelen. Fem fikk forelegg for å ha kjørt for fort, et førerkort beslag, målt til 144 km/t i 100 sone.

Kristiansand klokken 03.23: Politibåten har kontrollert 12 båtførere. En båtfører ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, forholdet fant sted i Lillesand.

Arendal: klokken 03.21: Politibåten har kontrollert 30 båtførere, 6 ble bøtelagt for å ha kjørt for fort. En ble anmeldt for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Kristiansand klokken 02.30: Bilfører anmeldes for kjøring i påvirket tilstand, førerkortbeslag.

Lindesnes klokken 01.26: Trafikkulykke på Audnedalsveien, enslig kjøretøy av veien. Nødetatene er på vei. Fører kjørt til sykehus for sjekk, ukjent skadeomfang.

Songdalen klokken 00.41: Trafikkulykke på Songdalsvegen, motorsykkel av veien. Fører er bevisst, nødetatene er på vei. Fører er kjørt til sykehus i ambulanse, uvisst skadeomfang.

Birkenes klokken 23.57: Up har avviklet trafikkontroll på Tveideveien. To ble bøtelagt for å ha kjørt for fort, høyeste hastighet målt til 78 km/t i 60 sone.

Politiet har gjennomført flere kontroller på sjøen natt til lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no