Leder av Fløy Fotball, Knut Ove Kristiansen ser på skjermen at KIL går opp i en 4-1 ledelse. (Foto: Arild Hansen)

Ute av cupen: «Rægestimen» måtte gå skuffet hjem fra klubbrommet

  Arild Hansen
  22. sept. 2021
  20:58
Det ble ikke den store fotballkvelden som «Rægestimen» hadde lagt opp til da deres kjæledegger i blått og hvitt skulle forsøke seg mot Kongsvinger på Gjemselund onsdag kveld. Det ble en lang tur for spillerne hjem i buss med 1-4 i bagasjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Biffsnadder
Klokken 17.30 møtte den harde og trofaste kjerne fra det kjente «sangkoret» opp i klubbrommet. Storskjerm, spedd på med biffsnadder og Cola stod på menyen. Stemmebåndene måtte renskes og varmes opp, men dessverre, de røde KIL-gutta viste seg å være langt bedre enn gjestene denne kvelden. 

Kongsvinger topper sin PostNord-liga avdeling A med 44 poeng. Fløy ligger som nest sist i avdeling B med kun 14 poeng. 30 poeng forskjell fortalte i forkant av denne 3. rundekampen om hvem som var klar favoritt, men sangfuglene i klubbrommet øynet sjansene. Fløy hadde tross alt slått ut Jerv i 2. runde, et lag som har ligget i toppen av OBOS-ligaen i hele år.

Lite sang
Det ble 1-0 etter 13 minutter, og det stod det også til pause. Gjestene ble mest liggende på egen halvdel og se på at KIL-gutta spilte ball seg i mellom. Etter hvilen ble det både 2-0 og 3-0, men da Fløy reduserte ved Arnt Emil Hauge, forsøkte de seg med litt sang.

Det ble knapt ett vers ut av det. Det ble 4-1, og dett var dett. Leder av fotballavdelingen, Knut Ove Kristiansen sa følgene da storskjermen ble slått av, sikkert på vegne av «Stimen» også;

- Vi taper for et bedre lag. Nå må vi bare konsentrere oss om seriespillet.

Det fortsetter borte mot Sotra i Bergen søndag.
Sist oppdatert 23.09.2021 klokken 09:34 av Nicolai Prebensen

Rægestimen på plass i klubbrommet i Flekkerøyhallen. Foran fra venstre Thomas Kulien, Daniel Kulien, Kenneth Vestberg og Oddfinn Pedersen. Bak fra venstre Henrik Reinhardsen, Richard Tørressen, Charles Vestberg, Osmund Rønjum og Uy Le Vu. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no