Karianne Gjertsen Barøy ble Søgne HKs mestscorende med syv mål. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tapte mot Pors: - Nå skal vi ha en god prat i garderoben

  Nicolai Prebensen
  22. sept. 2021
  22:18
Søgne HK - Pors 28 - 37 (15 - 19), kvinnenes 2. divisjon, Tinntjønnhallen onsdag kveld.

- Det ble mange bakover på tross av at vi var enige i at vi skulle ta gjestene i forsvar. Slik ble det ikke, og derfor rant det til tider inn bak våre keepere. Det var en god del slurv i både angrep og forsvar, og dette skyldes nok noe stress i første hjemmekamp. Vi har kanskje litt for stor respekt for motstanderne på dette nivået.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Nå skal vi ha en god samtale i garderoben umiddelbart og gå løs på neste oppgave mot Hokksund søndag her i Tinntjønnhallen, sa trener Bjørn Hagen til N247 like etter kampslutt onsdag kveld.

Han mente selv at det var litt få tilskuere, men sannheten er at det etter telling fra N247s utsendte var nøyaktig det antallet tilskuere i hallen som var tillatt (70). Hvis regjeringen åpner opp samfunnet for fullt fredag kan alle som ønsker det møte opp i Tinntjønnhallen søndag for å følge våre håndballhelter.

Ledet
Kampen startet bra for hjemmelaget. Etter fem minutters spill ledet Søgnes kvinner 4-2 og startet fantastisk i angrep. I tillegg stod Tess Demi svært bra i starten av kampen, men etter 13 minutters spill overtok Pors ledelsen med 7 - 8 og ga den aldri fra seg etter det.

Søgne var gjennomgående noe stresset resten av kampen og kastet bort mange baller i angrep. I forsvar hjalp forsvaret lite til på alle langskuddene fra gjestene, og dette var gjennomgangstonen i kampen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det ble tøft for Suzanne Repstad Hansen og resten av Søgne HKs kvinner i 2. divisjonskampen mot Pors onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

Jevnt
Etter 25 minutters spill i 1. omgang lå lagene jevnt, men til pause ledet Pors 15 - 19, og da det usikre spillet fortsatte var hjemmelaget sjanseløse i andre omgang.

- Vi var rett og slett stressa, sa Søgnes mestscorende spiller med syv mål, Karianne Gjertsen Barøy til N247 ved kampslutt.

Kampstart søndag er klokken 13.00.
Sist oppdatert 22.09.2021 klokken 22:23 av Nicolai Prebensen

Oda Sangvik Abrahamsen ble av en lokal jury kåret til Søgne HKs beste spiller. (Foto: Nicolai Prebensen)

Trener Bjørn Hagen i en litt tankefull posisjon under 2. divisjonskampen i Tinntjønnhallen onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no