Liv Astrid Utsogn ved Søgne legesenter tilbyr drop-in vaksine til de over 65 år tirsdag 12. oktober. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Drop-in vaksinering på Søgne legesenter for de over 65 tirsdag

  Nicolai Prebensen
  11. okt. 2021
  21:00
Søgne Legesenter har kastet seg rundt og tilbyr drop-in vaksine for de over 65 år tirsdag 12. oktober fra klokken 12.30. Vaksineringen skjer i 2. etasje (tidligere helsestasjonen).

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Kommunen klarer ikke å sette alle oppfriskningsdosene (3. dose) de har, og vi har tilbudt oss å avhjelpe slik at færrest mulige vaksinedoser går ut på dato og må kastes. Derfor har vi samlet et team og vaksinerer tirsdag, sier Liv Astrid Utsogn ved legesenteret.


Hun sier at dette er kort varsel, men håper mange over 65 kommer innom i morgen. 

- Det tilbys også 3. vaksinedose til de som bruker immundempende medisiner, er organtransplantert eller er benmargstransplantert. I tillegg tilbyr vi doser til de som går til dialysebehandling eller er HIV positive, sier hun.

Oppfriskningsdose covid-19, 3. dose tilbys til:
  • de over 65 år hvor det har gått minst seks måneder fra sist dose, det vil si de som fikk 2. dose innen påskeferien 2021.
  • ikke fått vaksine siste 7 dager
- Dersom du ikke fyller disse kriteriene kan vi ikke sette vaksinen. Vi holder på så lenge vi har vaksine, avslutter Utsogn.
Sist oppdatert 13.10.2021 klokken 15:01 av Nicolai Prebensen

Drop-in vaksineringen foregår i 2. etasje ved Søgne Legesenter (tidligere helsestasjonen). (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no