Frivillig og A-lagsspiller, Morten Dalene i fullt firsprang med lapskaus og frukt til en av de fire serveringsstedene rundt idrettsanleggene under fotballcupen på Tangvall denne helgen. (Foto: Nicolai Prebensen)

280 fotballag på Tangvall lørdag og søndag

  Nicolai Prebensen
  16. okt. 2021
  14:37
Var du på Tangvall lørdag, la du nok merke til det. Vanskelig å finne parkeringsplass, og massevis av unge og eldre mennesker på idrettsanleggene i nærheten av sentrum.

Det er Norges Fotballforbund og BAMA som står bak fotballcupen Eat Move Sleep og Søgne FK er en av i alt 38 klubber i landet som har tittelen ambassadørklubb og får arrangere denne cupen om høsten. Konseptet er et kunnskaps- og inspirasjonskonsept som fokuserer på sunt kosthold, fysisk aktivitet og søvn.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er ikke bare de unge som får beveget seg under et slikt arrangement hvor rundt 1.700 spillere deltar, og med lagtrenere, foresatte og besteforeldre regner klubben med at mellom 4-5.000 mennesker fra Flekkefjord i vest til Risør i øst er på besøk i Søgne denne helgen.

Ett tonn
- Vi har tatt inn 3.000 smoothier, 1.500 kyllingwraps, 150 kilo lapskaus, tre kasser kaffe, og rundt ett tonn frukt. Det skulle holde hele helgen, men her har vi bommet, sier cupgeneral Gunnar Engebu til N247 lørdag formiddag.

Allerede klokken 12.00 lørdag var 150 kilo lapskaus i ferd med å forsvinne til de fire serveringsstedene klubben har satt opp, og Trond Alfredsen, en av 120 frivillige, løp mellom postene for å fylle på.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Donn og MK G5 under kamp på Murisør-banen lørdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Jeg tror vi må koke lapskaus i hele natt. Det kommer enda flere spillere og foresatt søndag, så her er det bare å hive seg rundt, sa han lattermildt etter at en ny forsyning var levert til ett av teltene.

- Det legges ned et fantastisk arbeide av alle de frivillige og vi hadde ikke hatt sjanse til å gjennomføre dette hvis ikke dugnadsånden i bygda var så stor som den er. Det er en enestående jobb som gjøres, og jeg har til nå ikke møtt noen som ikke har et godt smil om munnen, fortsetter general Engebu (bildet).

Rekord
Han legger til at dette er tidenes rekord i antall deltakere, samt salg av sunn mat og drikke fra salgsstedene.

En tilfeldig pappa sa til N247 at det er så godt å se at vi får lov til å leve litt sammen igjen.

- Her er det et eventyrlig liv, takket være en driftig klubb, sa han.

Bildet under: Den gamle Murisør-banen var pakket med unge spillere, foresatte, besteforeldre og lagtrenere lørdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 16.10.2021 klokken 17:45 av Nicolai Prebensen

Det var svært mange spillere, lagtrenere og foresatte på Murisør-banen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Alle vant og alle fikk pokal. Her Gimletrolls J9-lag etter endt turnering på Tangvall lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no