Dette er hendelsene i distriktet søndag. (Foto: Oslo politidistrikt)

Politiloggen: Brann ved toalett på Langenes

  Nicolai Prebensen, Jon Aamodt
  18. okt. 2021
  18:48
Mandag:
Langenes klokken 18.40: Brannvesenet på vei ut for å sjekke et branntilløp i en utedo på Langenesveien, skriver 110-sentralen i en melding på Twitter. 

I følge politiets operasjonssentral er brannen ved et offentlig toalett på Langenes, og det skal ikke brenne i selve bygningen.

I en oppdatering noen minutter senere skiver politiet at brann i en engangsgrill er slukket, og det er ikke skade på bygning. 

Farsund og Lyngdal mandag ettermiddag: Politiet har hatt trafikkontroll på FV43 ved Farbrot. Ni bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet 85 km/t i 60-sone. UP har også hatt trafikkontroll på E39 ved Rom, Lyngdal. Én bilfører anmeldt og fått førerkortet beslaglagt for fart. Kjørt 86 km/t i 60-sone. 

- 14 andre har fått forenklet forelegg for fart, skriver politiet på Twitter.

Søgne klokken 11.15: Melding om innbrudd i bolig på Ålo i Søgne. Har skjedd i løpet av helga. 

- Politiet undersøker åstedet og oppretter sak, skriver politiet på Twitter.

Lillesand klokken 10.28: Melding om arbeidsulykke hos en bedrift på Gaupemyr. En person skal ha fått en gjenstand i hodet. Ikke meldt om alvorlig personskade per nå. Politiet og ambulanse på stedet.

- En mann kjørt til sykehus i Arendal med ambulanse for videre oppfølging. Fått en krok i hodet. Politiet oppretter ikke sak. Arbeidstilsynet varsles, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 08.03: Melding om innbrudd i lokalene til Agder fylkeskommune i Tordenskjoldsgate. Skjedd i løpet av helga. Politiet er på stedet for å undersøke åstedet.

Kristiansand klokken 21.22: Politiet har assistert en mannlig turgåer som selv varslet politiet om at han hadde gått seg bort. Gjenfunnet ved Torjusheia i Søgne ved hjelp av politiets hundepatrulje. 

- Mannen var i god behold, skriver politiet på Twitter natt til mandag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

--------------------------

Søndag:
Øvrebø klokken 15.06: Melding om brann i bygning i Lolandsvegen 39. Brannen ble slukket av ansatte på stedet. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetatene er på stedet.

- En ansatt skal ha fått i seg røyk. Vedkommende er undersøkt av ambulanse og klarert på stedet.

Søgne klokken 12.10: UP har hatt kontroll i Hølleveien i 50-sone. Fem bilførere fikk forenklede forelegg for fart. Høyeste hastighet 70 km/t. En bilfører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort.

Lyngdal klokken 09.14: Bil på taket på E39 ved Iddelandsvannet på Kvinesheia. Ingen fastklemte. Det er glatt på stedet. 

- Nødetatene rykker ut. Politi og ambulanse på stedet. Kun fører i bilen, er ute av bilen og tilsynelatende uskadd, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand, Markens gate klokken 03.54: En person er slått i ansiktet uten at det har vært noen foranledning. Gjerningspersonen løp fra stedet. Fornærmede kjørt til legevakt for undersøkelse. 

Mandal sentrum klokken 03.42: Melding om slagsmål på utested. Det roet seg da politiet ankom stedet. Partene gikk hver sin veg.

Arendal sentrum klokken 00.13: Politiet har kontroll på person som har slått og spraket i flere vinduer i butikker i sentrum. Rutene har ikke knust. Personen er bortvist fra sentrum.

- Det viser seg i ettertid at personen har knust en rute i butikk på stedet og anmeldes for dette. skriver politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 02.47: En person bortvises fra sentrum på grunn av støy og forstyrrelse av andre gjester på byen.

Arendal sentrum klokken 03.07: En person er bortvist fra sentrum på grunn av dårlig oppførsel overfor andre personer.

Mandal, Bryggegata klokken 03.05: To personer har har «knuffet» med hverandre utenfor utested. Den ene har falt i bakken uten at han er skadet. Den andre personen har forlatt stedet. De involverte partene må vurdere anmeldelse i ettertid,

Farsund, Kirkegaten klokken 03.03: En person blandet seg inn i politiets arbeid på stedet og anmeldes for å ha forulempet polititjenestepersonene. Han satte seg opp og vedkommende innbringes til arresten i Kristiansand.

Kristiansand, Markens gate klokken 02.53: En person er slått i ansiktet inne på utested. Gjerningspersonen har løpt fra stedet. Fornærmede er mindre skadet og vil anmelde dette i ettertid. Politiet er kjent med navnet på gjerningspersonen og oppretter sak.

Farsund, Kirkegaten klokken 01.34: Melding om slagsmål på stedet. Politiet har ankommet stedet og i kontakt med involverte.

- En vakt på utestedet ble slått i ansiktet. Fikk sprekk i leppe og måtte til lege for undersøkelse. Gjerningsperson har forlatt stedet og politiet oppretter sak, menlder operasjonsleder på Twitter.

Kristiansand klokken 02.05: En beruset person bortvist fra Kristiansand sentrum etter å ha vært ufin overfor andre gjester.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand, Hellemyr klokken 01.39: Fortvilet innringer melder at en  mannsperson står utenfor og vil inn i huset deres. Kjenner ikke personen og vet ikke hvorfor han vil inn. Politiet til stedet. I det politiet ankommer blir en rute knust. Politiet får kontroll på mannen.

- Ruta knuste ikke selv om slagene var kraftige. Mannen er overstadig beruset og kan ikke gjøre rede for hvorfor han er på stedet. Familiemedlem varslet som vil komme og hente personen. Det opprettes ikke sak, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand, Tollbodgaten klokken 01.30: En person anmeldes for vold mot politiet etter å ha bitt etter og sparket polititjenesteperson i leggen. Medførte ikke skade på person. Det er gitt opprettholdelse av pågripelsen og vedkommende ble insatt i arrest.

Kristiansand, sentrum klokken 00.03: En person har gått løs på dørvakt på utested. Vakten er ikke skadet, men vil anmelde kroppskrenkelse. Personen innbringes til politistasjonen.
Sist oppdatert 19.10.2021 klokken 12:50 av Nicolai Prebensen

Politiloggen fra Politiet i Agders operasjonsleder søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no