Hendelsene i nærdistriktet i helgen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Dette er hendelsene i distriktet i helgen: Innbrudd og vannskader i Vågsbygdhallen

  Nicolai Prebensen
  21. nov. 2021
  08:00
SØNDAG
Kristiansand klokken 21.51: Vågsbygdhallen, melding om skadeverk på stedet. Noen har brutt seg inn i hallen og revet løs brannslanger slik at det har lekket ut store mengder vann i hallen. 

- Politiet er på stedet. Brannvesenet er på vei, skriver politiet på Twitter.

Trybakken klokken 17.45: Melding om elgpåkjørsel på E 39 v/Trybakken. 

- Ingen personskade. Elgen er avlivet på stedet og viltnemda er orientert. Ingen trafikale utfordringer, skriver politiet på Twitter.

Agder søndag ettermiddag: - Det meldes om meget glatte veier i indre deler av Agder. Veifarende oppfordres til å ta hensyn til dette. Veitrafikksentralen er orientert, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
[[annonse]

Vennesla RV9 Horrisland klokken 11.55: Trafikkuhell med fire biler involvert, skal ikke være personskade. 

- Det meldes om svært glatte veier i områdene, politiet ber bilister kjøre pent. Vegtrafikksentralen varslet om vei- og føreforholdene, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand: Fvn.no melder søndag formiddag at en drosjesjåfør mistenkes for promillekjøring etter å ha kjørt seg fast i Vardåsveien. Operasjonsleder Audun Eide sier til avisen at det var politipatruljen som mistenkte av sjåføren var påvirket under kjøringen og fraktet vedkommende til legevakt for blodprøvetaking.

Søgne klokken 03.58: Rådyr påkjørt på FV456 Langenesveien. Viltnemda varsles.

Kristiansand klokken 03.48: Melding om slagsmål mellom en mann og en kvinne i Dronningens gate. Partene har slått hverandre og kastet brus på hverandre. Mannen bortvist fra sentrum. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand klokken 03.34: Melding om to berusede menn som oppfører seg ufint mot ansatte på et serveringssted. Partene sendt bort fra stedet. De kom tilbake igjen, men var borte da politiet ankom for andre gang.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 03.33: Mann innbrakt til politiet og anmeldt da han fortsatt var i sentrum etter å ha blitt bortvist tidligere i kveld.

Kristiansand klokken 03.22: Melding om en beruset mann som er sur da han ikke får lov til å drikke øl inne på en bensinstasjon. Mannen var borte før politiet ankom stedet.

Kristiansand klokken 03.04: Mann innbrakt til politiet og anmeldt fra etter å ikke etterkomme politiets pålegg. Forholdet skjedd i sentrum.

Kristiansand klokken 03.01: Melding om mann som banker på dører på Grim. Politiet har tatt kontroll på mannen som blir innbrakt for å forulempe politiet og forstyrrer ro og orden.

Kristiansand klokken 03.00: Mann bortvist fra sentrum da han hadde forsøkt å komme inn på et serveringssted han var nektet adgang til.

Kristiansand klokken 02.55: Melding om slagsmål på et serveringssted. Ender med at to menn blir bortvist fra sentrum. Én blir innbragt og anmeldt for å ha forulempet politiet ved skjellsord.

Kristiansand klokken 02.18: Beruset mann drar i dører på Grim. Mannen hadde forlatt stedet før politiet ankom.

Kristiansand klokken 02.14: Beruset mann som ikke kunne ta vare på seg selv innbrakt til arresten.

Kristiansand klokken 02.12: Melding om mann som går i sentrum med et belte og ypper til bråk. Mannen bortvist fra sentrum for resten av natta.

Kristiansand klokken. 0157: Mann innbragt til politiet og anmeldt for å hindre politiets arbeid. Blandet seg inn i arbeidet da politiet var på et slagsmål i sentrum.

Kristiansand klokken 01.39: Mann innbragt til politiet og anmeldt for forstyrrelse av ro og orden ved et utested. Også anmeldt for besittelse av litt narkotika.

Kristiansand klokken 01.25: Mann innbrakt og anmeldt for å ha forstyrret ro og orden. Mannen nektet å forlate et utested.

Kristiansand klokken 01.19: Mann anmeldt for urinering på offentlig sted ved et utested. Mannen også bortvist fra sentrum for resten av natta.

Kristiansand klokken 00.50: Mann innbrakt til politiet og anmeldt for forstyrrelse av ro og orden. Hadde forsøkt å slå til en dørvakt.

Kristiansand klokken 00.26: Mann innbragt til politiet etter å ha forstyrret ro og orden i sentrum. Nektet også å oppgi personalia.

Kristiansand klokken 00.20: Beruset mann går på RV9 ved Torridal. Kjørt hjem av politiet.

Kristiansand klokken 23.29: Melding om beruset person som ligger rett ut i Hannevika ved bussholdeplass. Politiet har vært på stedet. Ambulanse har tatt over personen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

LØRDAG
Vågsbygd klokken 18.29: Politiet melder at de er på vei sammen med brannvesen etter melding om brann i søppelbøtte i et brannskur.

Kristiansand klokken 03.08: Melding om at en mann er frastjålet en jakke etter at han skal ha lånt denne bort til en kvinne som frøs. Politiet avventer eventuell anmeldelse på forholdet.

Kristiansand klokken 03.04: Melding om slagsmål på Torvet. Ender med at en mann blir innbrakt til politiet og anmeldt for besittelse av litt narkotika.

Kristiansand. 0232: Bilfører unndro seg kontroll på RV9 ved Gartnerløkka. Bilen stakk nordover på RV9. Politiet gikk over i etterfølgelse og vedkommende kjørte ut ved Mosby. 

Materielle skader på bil. Fører stakk av. Bilfører pågrepet av hundepatrulje og kjørt til sykehus for kontroll.

- Bilfører anmeldt for kjøring med bil uten gyldig førerkort, ikke stoppet for kontroll, kjøring i påvirket tilstand samt flere brudd på vegtrafikkloven, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 03.55: En mann bortvist fra sentrum for resten av natta. Var involvert i et slagsmål på et serveringssted.

Kristiansand klokken 02.07: Mann bortvist fra sentrum etter å forstyrret ro og orden ved et utested. Hadde blant annet vært ufin med dørverter.

Kristiansand 02.22: Bilfører anmeldt for å ha kjørt på flere røde lys i sentrum. Anmeldt da bilfører ikke ønsket å vedta forenklet forelegg for forholdet.

Kristiansand klokken 01.57: Mann bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret ro og orden.

Kristiansand klokken 01.14: To personer innbrakt til politiet fra sentrum og anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg etter å ha forstyrret ro og orden ved et utested.
Sist oppdatert 21.11.2021 klokken 22:01 av Nicolai Prebensen

Politiets operasjonsleder melder om hendelser i distriktet på Twitter, (Foto: Oslo politidistrikt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no