Politiet ønsker å komme i kontakt med personer etter at de har innhentet kameraovervåking som viser to personer på Tangen ved Skansen 8 i tidsrommet 03.00 til 04.30 natt til søndag 7. november. (Foto: Politiet/Google Street view)

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer

  Administrator
  22. nov. 2021
  14:06
- Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med personer som har vært på Bystranda i Kristiansand på gitte tidspunkt natt til søndag 7. november, skriver etaten i en pressemelding mandag ettermiddag.

Politiet har innhentet kameraovervåking som viser to personer på Tangen ved Skansen 8 i tidsrommet 03.00 til 04.30 natt til søndag 7. november.

- Politiet ber personer som har vært i dette området eller nært opp mot dette området (se bilde) i det nevnte tidsrommet om å melde seg til politiet. Dersom noen har informasjon om at personer har vært i det nevnte området i dette tidsrommet ønsker politiet også informasjon om dette, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Thea Severine Hanken Hobbesland i pressemeldingen.

Pressemeldingen fortsetter under annonsen.
Annonse

Saken betegnes fortsatt som en undersøkelsessak, der politiet arbeider ut fra ulike hypoteser om hva som kan ha skjedd med den avdøde.

– Dette betyr at saken per dags dato ikke etterforskes som en straffesak og at vi ikke har noen mistenkte i saken, sier Hobbesland.

Politiet har gjennom sine undersøkelser, samt mottak av tips, kartlagt flere personer som har vært i områdene politiet har ønsket informasjon og tips om.

- Når det gjelder tips om personer som har vært i eller ved utebassenget på Aquarama natt til 7. november anser politiet det slik at disse menneskene er av mindre interesse på nåværende tidspunkt, sier Hobbesland.

Politiet fortsetter sine undersøkelser, som blant annet innebærer gjennomgang av innhentet kameraovervåking og oppfølging av tips.

Politiet ønsker ikke å kommentere innholdet i den foreløpige obduksjonsrapporten.

Publikum som har tips i saken bes om å kontakte Agder politidistrikt på telefonnummer 02800 eller gjennom Politiets Nettpatrulje-Agder.

Pressemelding fra Agder politidistrikt

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no