Dette er hendelsene i distriktet fredag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette er hendelsene i distriktet i helgen: Stakk av fra trafikkuhell på Tangvall

  Nicolai Prebensen
  22. jan 2022
  17:04
Kristiansand, Rona klokken 11.35: Melding om et lite trafikkuhell i rundkjøringen ved Rona senter. To biler involvert. Tre personer involvert. Kjøres legevakt for sjekk. Bilberger på vei for å fjerne ett kjøretøy, melder politiet.

Tangvall klokken 10.20: Mindre trafikkuhell på Tangvall, der den ene bilen bare kjørte videre. Bilen gjenfunnet i nærheten, kontroll på to personer. 

- Begge blir pågrepet. Mistanke om ruskjøring, også mistanke om at bilen er stjålet i Vågsbygd tidligere i natt, skriver politiet på Twitter.

Søgne klokken 02.28: Blåsmoen/Torvmoen, flere klager på høy musikk som er til sjenanse for naboer. Politiet til stedet. Huseier fått pålegg om å skru av musikk og være stille resten av natta.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tangvall klokken 00.12: En beruset person er pågrepet etter å framsatt grove trusler mot polititjenestepersoner. Personen er innsatt i arrest ved Kristiansand politistasjon.

Lindesnes, Tredal klokken 01.58: En bilfører mistenkes for å kjøre bil i påvirket tilstand. Til legevakt for blodprøve. Fører har heller ikke førerkort. Politiet oppretter sak.

Kristiansand sentrum klokken 00.30: En person er pågrepet og innsatt i varetekt etter å ha forulempet og framsatt trusler mot polititjenestepersoner.

Lørdag
Kristiansand, Vågsbygd klokken 19.09: Sjekteveien, melding om brann i en bil som skal stå like ved en husvegg. Politi og brannvesen på vei.

Få minutter senere melder politiet at nødetatene er fremme. Bilbrannen er det kontroll på. Det har ikke brent i noen bolig, melder politiets operasjonsleder.

Mandal klokken 14.45: UP har hatt fartskontroll på E39 ved Mones i 60-sone. Totalt 32 bilførere fikk forenklede forelegg. høyeste hastighet 85 km/t.

Kristiansand 07.13: Melding om brann i leilighet på Gimlevang. Det er åpne flammer ut vindu i 2. etasje. Brannvesenet har startet slukking og evakuering av personer.

Klokken 07.37 melder politiet at det fortsatt brenner på stedet, og sprer seg i bygningen. Bygningen inneholder en butikk og noen leiligheter. Det er ikke fare for spredning til andre bygninger.

Brannvesenets røykdykkere har gjort et grovsøk gjennom leilighetene uten funn av personer. Politiet jobber på stedet med å avhøre vitner og innhente opplysninger som kan være med å kartlegge brannårsaken.

Klokken 09.16 melder politiet at røykdykkere har nå gått gjennom leilighetene på nytt - ingen funn. Politiet har nå fått opplysninger om at fire personer er sett forlate den brennende leiligheten gjennom et vindu.

Politiet er nå i kontakt med tre personer vi sjekker nærmere om hvorvidt kan settes i forbindelse med leiligheten som brant.

Kristiansand klokken 0025: Melding om høy musikk fra adresse. Festarrangør ville ikke høre på politiet. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse og ikke etterkomme pålegg, og innbragt til stasjonen. Kvinne blandet seg inn, og blir anmeldt for hindring av politiets arbeid, og satt i arrest

Mandal klokken 01.55: melding om pågående innbrudd i bolig, da det ble hørt en rute som knuste. Politiet fikk kontakt med to berusede personer. Viste seg at de to bodde i leiligheten, og valgte å knuse rute for å komme seg inn. Politiet avslutter på stedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Fredag
Kristiansand sentrum klokken 19.38: Gatemusikant er frastjålet et mindre pengebeløp. Politiet på stedet. Fornærmede beskriver to menn som gjerningspersoner.

Kristiansand, Bokfinkveien klokken 17.13: Nødetatene er på vei til privat adresse i forbindelse med røykutvikling, melder politiet fredag ettermiddag.

Klokken 17.17 melder politiet at brannvesenet er på stedet. Det har ikke vært åpne flammer. Kun røyk fra en peis.

Lillesand onsdag: Lindesnes avis melder fredag at en sjåfør fra Lindesnes ble målt til 178 kilometer i timen i 100-sonen i en laserkontroll ved Steinsåstunnelen i Lillesand.

- Det er alt for fort, og var til stor fare for seg selv og andre medtrafikanter, sier operasjonsleder Lars Hyberg til avisen. 

Mannens førerkort ble beslaglagt og det opprettes sak på forholdet.

Kristiansand klokken 19.46: Det har i løpet av natten vært innbrudd i en bedrift på Lund. Det er stjålet verktøy for cirka 25.000 kroner. Politipatrulje har undersøkt innbruddsstedet.

Kristiansand klokken 09.46: Up stanser bil i trafikkontroll, og fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

Kristiansand, Topdalsveien klokken 04.45: Nødetatene rykker ut etter melding om brann ved en kommunal bygning. Viste seg å være brann i søppeldunker som stod inntil en murvegg. Ikke spredning til bygninger. Ingen personer kommet til skade. 

Klokken 06.54 melder politiet at en person er pågrepet, mistenkt for å stå bak brannen. Pågrepet i nærheten av åstedet og innsatt i arrest.
Sist oppdatert 23.01.2022 klokken 13:03 av Nicolai Prebensen

Agder politidistrikts operasjonsleder melder om hendelsene gjennom døgnet. (Foto: Arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no