Vikingaktiviteter på prestegården

  Jon Aamodt
  12. mai 2022
  14:42
- Førstkommende søndag, 15. mai, har vi vikingaktiviteter på prestegården i samarbeid med Agder fylkeskommune. Her kommer det til å bli vikingaktiviteter for barn og unge hvor man kan lære å tenne bål og skyte med pil og bue. I tillegg blir det historiefortelling i lavvoen hvor det vil bli servert tidsriktig te, sier kulturkonsulent Glenn Thomas K. Johansen til N247.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er veldig stas for oss å ha fått til at de flinke folkene i Fylkeskommunen kommer og vil hjelpe med formidling av historie til barn og unge slik at de kan lære om en spennende epoke av norsk historie, tilføyer kulturkonsulenten. 

Variert program
Arrangørene Agder fylkeskommune, Kristiansand kommune og Kultursenteret Søgne gamle prestegård, har lagt opp et variert program gjennom dagen hvor de besøkende kan ta del i steinalderaktiviteter for små og store som skyting med pil og bue og ulike steinalderleker. 

Aktivistene søndag fil foregå i tidsrommet fra klokken 12.00 til 15.00, og arrangørene håper spesielt barn og unge vil finne veien til prestegården denne dagen. 

- Det er veldig stas for oss å ha fått til at de flinke folkene i fylkeskommunen kommer og vil hjelpe med formidling av historie til barn og unge slik at de kan lære om en spennende epoke av norsk historie, sier Glenn Thomas K. Johansen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no