Representanter fra Søgne Skytterlag, Åpent hus, Søgne Volleyball, Søgne Røde kors hjelpekorps og Søgne skolekorps med gavesjekker fra Lions Club Søgne torsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

256.000 kroner fra Lions Club Søgne til andre frivillige lag

  Jon Aamodt
  12. mai 2022
  22:58
Det er ikke uvanlig i Norge at medlemmer av frivillige organisasjoner arbeider dugnad for å få inn penger til klubben sin. Det som er spesielt er at når medlemmer av Lions Club gjør det samme, er det ikke for å få midler til utflukter for egne medlemmer, men for å gi pengene videre til andre gode formål. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tilgodeser ni lokale organisasjoner
Da Lions Club Søgne torsdag markerte sitt 50 års-jubileum ble feiringen innledet med en konsert med Kim Rysstad fra Valle og Trym Bjønnes fra Hovden. I en times tid fikk de rundt 100 fremmøte være med på en flott konsert med sangeren og gitaristen, som i sitt ekstranummer på en elegant måte fikk frem likhetstrekk med norsk folkemusikk og amerikansk moderne country og populærmusikk. 

Kveldens høydepunkt for mange spente frivillige var kanskje likevel da klubbens leder, Magne H. Lorentsen viste frem oversikten over hvem som kunne ta med seg en pen slump penger hjem fra festen. 

100.000 til uniformsbukser
Den som kanskje hadde mest grunn til å være fornøyd var representantene fra Søgne skolekorps som ble tilgodesett med hele 100.000 kroner til nye uniformsbukser, et beløp som trolig dekker nye bukser til alle uniformerte medlemmer av korpset. 

Øvrige frivillige lag som mottok gaver fra kroner 50.000 til 6.000 denne kvelden var:
  • Søgne skytterlag
  • Søgne Røde kors hjelpekorps
  • Søgne Volleyball
  • Åpent hus
  • Sjøspeiderne
  • Søgne Bygdekvinnelag
  • Søgne ungdomslag
  • Søgne Yngres. 
Bildet under: Jubileumskvelden i kultursalen på Søgne gamle prestegård startet med en flott konsert med sangeren Kim Rysstad og gitarist Trym Bjønnes. (Foto: Jon Aamodt). 

Sist oppdatert 12.05.2022 klokken 23:05 av Jon Aamodt

Klubbens leder, Magne H. Lorentsen sammen med representanter fra Søgne ungdomslag, Søgne Bygdekvinnelag, Sjøspeiderne og Søgne Yngre i kultursalen på Søgne gamle prestegård torsdag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no