Utsalget i Kåre Larsens handelsgartner på Sangvik holder åpent inntil videre. (Foto: Jon Aamodt)

- Fortsetter driften av gartneriet inntil videre

  Jon Aamodt
  16. mai 2022
  11:59
- Jørgen hadde bestilt inn masse varer for sesongen. Mye er allerede i utsalget, men det kommer fortsatt varer inn som er bestilt tidligere. Gartneriet suppleres også hele tiden med avskårne blomster og produkter som er typiske «ferskvarer». Som mange allerede har fått med seg holder utsalget også åpent som tidligere. Det er i alles interesse at driften og utsalget går så tilnærmet normalt som mulig, sier advokat Richard Lippens som representerer boet etter Jørgen Larsen som gikk bort 14. april i år. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Med et gartneri fullt av levende planter som trenger daglig stell og som skal omsettes til kunder, har det vært avgjørende med kontinuitet i driften av gartneriet som ble startet av Kåre Larsen i 1953 og som 30 år senere ble overtatt av sønnen Jørgen.

- Håper på fortsatt drift
Hvor lenge den midlertidige driften av gartneriet på Sangvik skal fortsette er ikke avklart.  

- Det har kommet noen henvendelser både fra private og fra aktører i bransjen om å overta driften. Så langt er det klart at ingen direkte arvinger kommer til å drive virksomheten videre, så det er snakk om å finne en egnet aktør. Både arvinger og ansatte er opptatt av at den velrennomerte virksomheten skal fortsette, men det betinger at det er kontinuitet i driften og at det ikke kommer en langvarig stans i virksomheten. Hvor lang tid en slik avklaring vil ta, kan vi ikke svare på i dag, men for alle som har vært glade i å handle i gartneriet til Kåre Larsen, så er det inntil videre «business as usual» så langt dette lar seg gjennomføre, sier advokaten på vegne av boet etter Jørgen Larsen. 

Utplantingsplanter og dekorasjoner til 17. mai fyller salgsutstillingen i gartneriet på Sangvik. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no