Det ble tomålstap i treningskampen mot Fram borte i Larvik lørdag ettermiddag. (Foto: Fløy)

Et aldri så lite «takk» for sist

  Arild Hansen
  11. mars 2023
  11:27
Lørdag tapte Fløy 2-0 borte mot Fram Larvik. Nå deles det jo aldri ut poeng i treningskamper, men mulig denne seieren smakte litt ekstra for vestfoldingene siden det var nettopp de blå og hvite fra øya som sendte Fram Larvik direkte ned i 3. divisjon etter ei ellevill avslutning på 2021-sesongen.
 
På overtid
Fløy lå nemlig under nedrykksstreken gjennom hele sesongen. Så også før bortemøte mot Kjelsås i den siste serierunden. Fløy lå under ved pause, men en vanvittig snuoperasjon og avgjørende scoringer ute i overtidsminuttene, sendte Fløy-guttene for første gang over streken, og Fram Larvik direkte ned en divisjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg husker det veldig godt. Det ble jo veldig dramatisk i avslutningen i 2021, sier Fløys sportslig leder Preben Jensen til N247 lørdag.

Han satt ringside på Månejordet kunstgress i Larvik lørdag, og forteller i korte trekk dette om kampen:
 
Hver sin omgang
- Vi hadde hver vår omgang, og vi fikk et lite løft spillemessig og hadde våre sjanser. Vi er fremdeles hemmet av skader i troppen, og vi gjorde en del bytter utover i kampen. Fram scoret ledermålet like etter sidebyttet, og den avgjørende 2-0-scoringen kom like før slutt, sier Preben som samtidig ønsker Notodden velkommen til Flekkerøy til en ny treningskamp om 14 dager.

2-5 mot Jerv, 1-5 mot Start, 1-3 mot Mjøndalen, 2-2 mot Vindbjart, 0-1 for MK og 0-2 mot Fram Larvik lørdag. Det er fasiten etter Fløys treningskamper så langt i vinter.
Sist oppdatert 11.03.2023 klokken 18:55 av Nicolai Prebensen

Fløy spilte treningskamp mot Fram i Larvik lørdag ettermiddag. (Foto: Fløy)
Annonse