Julie Nygård scoret fem mål tirsdag kveld. Her fra en hjemmekamp tidligere i sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Første seier på et halvt år

  Nicolai Prebensen
  15. mars 2023
  19:22
Onsdag kveld tok Søgne HKs A-lag i 3. divisjon sin første seier siden 18. september 2022. Kampen borte mot Grane Arendal 2 endte med sifrene 23-24 etter at stillingen til pause var 13-14. Av 19 spilte kamper har Søgne vunnet tre og har seks poeng, to poeng mer en Giv Akt som ligger nederst på tabellen med én kamp mindre spilt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

To lag har trukket seg fra årets serie i region Sør-Vest og det er uvisst hvordan seriespillet neste år skal foregå. Søgne har tre kamper igjen å spille, førstkommende lørdag hjemme i Tinntjønnhallen klokken 15.35. Etter det en ny hjemmekamp 15. april mot Hinna 2 og siste kamp borte mot Randesund 2, 18. april.

- Det var herlig å få to poeng, og nå kan det se ut som om vi kan berge plassen i 3. divisjon. Tirsdag kveld var vår keeper Isabella Mathyene Prestbakmo hentet fra J16-laget og hun stod godt. Vi har fremdeles en mulighet til å skaffe oss flere poeng da våre motstandere i de siste kampene ikke er uslåelige, avhengig av hva slags lag de stiller med.

- Fire eller seks poeng
- Risør bør vi slå lørdag, Hinna 2 er heller ikke uslåelige og siste kampen mot Randesund er usikker da de sist kamp spilte med et tilnærmet fullverdig juniorlag, sier trener Bjørn Hagen til N247 onsdag.

Han sier videre at neste sesong skal laget være mye mer sammensveiset med flere nye spillere kombinert med dagens spillere. Han håper på et mangtallig hjemmepublikum førstkommende lørdag i kampen for fortsatt spill i 3. divisjon.

Den nysignerte spilleren Marita Berge Næss scoret seks mål mot Grane Arendal 2 tirsdag kveld. (Foto: Frank Solås)
Annonse