Jarle Rogstad slapp unna med kun ett gavekort etter Søgne Morothon lørdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen )

Jarle slapp med skrekken

  Nicolai Prebensen
  08. nov. 2014
  14.55
Butikksjef Jarle Rogstad lovet i forkant av helgens Morothon gavekort til alle aktive fotballspillere som slo han i langløypa.

Stupte i mål
Etter 21 knallharde kilometer bokstavelig talt stupte Rogstad i mål. Ett lite stykke bak teten, men med kun en fotballspiller foran seg på resultatlisten. Lennart Aamodt ble for sterk for Rogstad og det var butikksjefen fornøyd med. 

- Jeg har sett flere fotballspillere og jeg synes jeg skimtet noen fra klubben min Donn også. Det var en knallhard tur, men jeg er fornøyd med å kun ha en fotballspiller foran meg i dag. Dyrt ble det jo heller ikke, sa en sliten men lettet butikksjef. 

Bakke måtte stå over
Bent Inge Bakke var en en av favorittene til å vinne Sørlands3ppelen (ski, sykkel og løp) men måtte stå over lørdag etter å ha pådratt seg en bihulebetennelse. 

- Selv om jeg ser blid ut, er jeg «pinsur». Jeg hadde veldig lyst til å løpe i dag, sa han.
Sist oppdatert 08.11.2014 klokken 15.39 av Nicolai Prebensen

Lennart Aamodt (sittende) slo Jarle Rogstad i Morothon formiddag og er et gavekort fra Rimi rikere, (Foto: Nicolai Prebensen)

En av favorittene til å vinne Sørlands3ppelen, Bent Inge Bakke måtte nøye seg med å fotografere løpet etter å ha pådratt seg sykdom og måtte derfor stå over lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no