Et løp for alle

Over 300 løpere i Søgneskogene lørdag formiddag og mange barn løp Kidzmoro på 600 og 1200 meter. Noen løp for premier mens andre tok hele runden som en tur.

Morothon er en del av et arrangement som heter Sørlands3ppelen og løpet i november avslutter årets konkurranse. De to andre løpene er skirennet 2 mila Classic og terrengsykkelrittet Hellersdalen Classic.
(Lenke til alle resultater nederst i artikkelen)

Lokal seier i kvinneklassen
Søgne fikk sammenlagtseier ved Linda Severinsen Moseid (Søgne Skiklubb) som lørdag løp inn på tredjeplass i langløypa på 21 kilometer, kun 2,56 minutter bak vinneren Irene Øhrn Arnevik fra Søgne og Songdalen orienteringsklubb.
I herreklassen stakk Per Rune Omfjord av med sammenlagtseieren etter at Bent Inge Bakke fra Søgne lørdag måtte kaste inn håndkledet på grunn av sykdom. Han ledet Sørlands3ppelen etter to løp.
Også de minste fikk prøve seg lørdag og de aller yngste løp 600 meter rundt Søgne stadion mens de litt eldre løp 1200 meter.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Jon Fjeld forteller de aller minste om den 600 meter lange løypa de skal løpe.

Takker
Dag Morten Frantzen i arrangementsgruppa berømmer alle frivillige som sent fredag kveld og tidlig lørdag morgen har stått på for at arrangementet kunne gjennomføres. - I forkant er det også mange som skal takkes, sier han, og legger til at Søgne Røde Kors var på plass som vanlig.
Han sier at han gjerne tar i mot tilbakemeldinger fra deltakerne slik at de til neste år, om mulig kan optimalisere løpene ytterligere.