Bilulykke på Høllen vesrt industriområde. To personer stukket fra stedet, melder politiet på Twitter. (Foto: Jon Aamodt)

Leter etter fører og passasjer

  Nicolai Prebensen
  08. mars 2016
  23:07
Politiet og KBR Søgne melder på Twitter klokken 23.02 at det har vært en trafikkulykke på Høllen vest industriområde. En bil skal ha kjørt i fjellveggen. To personer stukket fra stedet. Ulykken ble meldt til politiet klokken 22.50.

Klokken 23.11 melder politiet at de søker etter sjåfør og passasjer på stedet.

I følge N247s reporter på stedet er det en personbil som har truffet fjellveggen i bakken opp til industriområdet. Bilen har store skader.

Politiets innsatsleder på stedet Ole Strandhagen sier til N247 at de har søkt etter to personer i området rundt Høllen Vest. Det er så langt ikke gjort funn av interesse.

Klokken 23.54 melder politiets operasjonssentral at de har vært i kontakt med bileier. Bilen er meldt stålet og blir inntauet. 
 

Sist oppdatert 09.03.2016 klokken 00:18 av Nicolai Prebensen

Bilen har store skader i fronten etter sammenstøtet med fjellveggen. Det er ikke meldt om personskader i forbindelse med uhellet. (Foto: Jon Aamodt)

Bilulykke på Høllen vesrt industriområde. To personer stukket fra stedet, melder politiet på Twitter. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no