Innsendt
Jentelaget i aksjon med Vigdis Heiland i forgrunnen, til høyre for henne, Christina Heiland. Ved nettet Kristine Lorentsen og i bakgrunnen, Lena Engebu og Vilde Jørgensen. (Foto: Olav Eieland)

Seriestart volleyball, med en seier og ett tap til Søgne-lagene

  Nicolai Prebensen
  04. nov. 2017
  12:54
Etter en lang sommersesong, med høy aktivitet for guttene og jentene i Søgen IL Volley, med deltagelse i Agder Beach Tour, NM Beach med mere er det nå oppstart av innendørs sesong, og for våre lag vil det si 3 divisjonsspill. 

Vi har flere unge gode spillere både på jente- og guttesiden som skal prøve seg i år, og de får spille sammen med det etablerte eldre junior- og seniorspillere. Første ilddåp på sesongen var Vest Cup i Stavanger, hvor to av våre tre lag kom til finalespill, men tapte jevne finaler mot lag med mye større spillestaller.
 
Nå har lagene våre hatt to 3. divisjonskamper. Damelaget tapte en svært jevn kamp borte mot Grimstad, 3-2 i sett, siste sett tapte de 15-13, altså med minste mulige margin. Det var veldig godt spill av de unge, nye spillerne våre. Jentene har også hatt en hjemmekamp mot Lister.

Gutta hadde sin første hamp, borte mot Mandal, og vant en jevn kamp greitt 3-1 i sett. Spesielt angrepsspillet satt godt, men i forsvar og servemottak må det jobbes bedre. En veldig fornøyd gjeng, her fra venstre Med Nicolai Lohne, Ari Hamiti, Endre Try Stousland, Ole M Eieland og Markus Haukås (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no