Trener og leder i Søgne IL Volleyball, Olav Eieland spiller her på lag med Karolina (8) mot team Egg og Bacon, Kaja (16) og Tuva (16). Begge teamene vant kampen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Haloween på «volleyballsk»

  Nicolai Prebensen
  27. okt. 2018
  14:54
Søgne IL Volleyball arrangerte lørdag Haloween med volleyball-vri i Nygårdshallen.

- Vi har invitert våre volleyvenner til en litt annerledes Halloween-feiring og iført kostymer spiller vi to miniturneringer i løpet av ettermiddagen. Vi premierer de beste kostymene og det blir selvsagt kaker, kaffe og brus i etterkant, sier Olav Eieland, trener og utrettelig volleyballentusiast i klubben.

« Skremmebu»
I et av garderoberommene har herrelaget i all hemmelighet rigget en «skremmebu» hvor de yngste spillerne vil få seg en støkk om de tør å gå inn. Der inne finnes sombier, selvlysende masker og flere effekter som kan skremme hvem som helst.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener og leder i Søgne IL Volleyball, Olav Eieland iført et gresskarkostyme som gjør han lite egnet til volleyballspill. (Foto: Nicolai Prebensen).

- De aller yngste er først ute i turneringsspillet og senere i ettermiddag er det A-lagene som skal ut i kamp mot hverandre i denne uhøytidelige turneringen. Alt er ikke bare alvor og i Søgne IL Volleyball liker vi sosiale samlinger utenom konkurranse. Så også i dag, selv om vi er en dag for tidlig ute, sier Eieland som for anledning er ikledd et gresskarkostyme som gjør den ellers så habile volleyballspilleren tilnærmet ubrukelig som spiller.

Turneringen avsluttes lørdag.

Herrelaget i ferd med å rigge til skumlebua i en av garderobene i Nygårdshallen. Innfelt ser du hva som møter de yngste spillerne etter kamp. Da er det stummende mørkt i rommet. Det er Christian Eieland, Endre Try Stousland, Herman Stie Borøy, Marius Strøm-Fladstad og Kevin Kerlefsen som rigger bua. (Foto: Nicolai Prebensen)

Team Egg og Bacon med spillerne Kaja og Tuva i aksjon i Nygårdshallen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no