Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag.

Topper 4. divisjon: - Der skal vi ligge

  Nicolai Prebensen
  26. jan 2019
  18:23
Søgne HK - Greipstad 2, 26-19 (12-8), kvinnenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen, Søgne.

- Vi skal ikke rykke opp i år. Det er for tidlig, sa trener Bjørn Hagen om Søgne HKs kvinnelag han overtok ansvaret for sist vår.

Under et sponsortreff i forkant av lørdagens toppoppgjør mellom Søgne HK og Greipstad 2 fortalte Hagen at han hadde ombestemt seg.

- Vi skal opp, og reserverer oss ikke mot opprykk hvis sesongen ender med seriegull, sa han.

Klassespill
Om toppkampen lørdag sa han videre at dette unge laget ikke hadde opplevd fulle tribuner tidligere, og enten ville det fyre dem opp til klassespill, eller så ville nervene ta dem.

- Personlig tror jeg av vi vinner med syv mål. Kanskje 10, sa han og begrunnet dette med treningsvilje og en kjempeiherdig gjeng jenter som satser på idretten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Fra Hagen overtok treneransvaret i mai i fjor har laget trent tre ganger i uken, og hadde kun tre ukers sommerferie.

- Det er dette som viser seg nå. Det er en herlig gjeng, og en helt ny opplevelse både for meg selv, og spillerne, sa han.

Fikk rett
Hagen fikk rett. A-laget vant overbevisende med syv mål mot laget som før kampen var serieledere. Nå er det Søgne som troner toppen, og i følge treneren selv skal Søgne beholde denne plassen ut sesongen og rykke opp til 3. divisjon.

Søgne-jentene gikk ut i et voldsomt tempo, og spesielt i 1. omgang var laget knallsterke i forsvar. Til pause var stillingen 12-8, og laget virket trygge på seier. Etter halvspilt 2. omgang skilte det kun ett mål mellom nabolagene etter en god opphenting av Greistad 2. Det satte ny fart i hjemmelaget og kampen endte opp med syvmålsseier for «ungdommene» fra Søgne.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Søgne HKs Line Govertsen Bjelland i angrep lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen).

Overbevisende
En overbevisende seier til Søgne, noe som gledet de vel 400 elleville tilskuerne i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag.

Ettermiddagens kamp var en kollektiv seier hvor alle fremhevet seg positivt. Søgne HKs A-lag leder nå serien med 20 poeng med 13 spilte kamper. Greipstad 2 følger like bak med 19 poeng. På tredjeplass ligger Lund Håndballklubb med 18 poeng.

Neste hjemmekamp er mot Otra i Tinntjønnhallen lørdag 9. februar. Otra innehar i dag en åttendeplass på tabellen med åtte poeng.
Sist oppdatert 26.01.2019 klokken 19:05 av Nicolai Prebensen

Søgne HKs A-lag topper nå 4. divisjon etter en overbevisende seier mot naboene Greipstad 2 lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen)

Tribunen i Tinntjønnhallen var fylt med supportere fra Songdalen og Søgne lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no