Danskenes arrangement for flere lands speidere. Deriblant norske.

– Ser ut som om tyfonen er avblåst

Publisert Sist oppdatert
Den forlatte verdensleiren.

Det kan nå klokken 19.30 lokal tid, 12.30 hjemme, se ut som faren med Tyfonens ødeleggelser i stor grad er avblåst. Speiderne har ennå begrensinger i aktivitetsområder, og utetidene er ennå viktig å holde, skriver Søgnes sjøspeidergruppe som er i Sør-Korea.

Kretsleder Geir Arnt Harbak har delt et innlegg på Sørlandets krets av Norsk speiderforbund og lar N247 dele dette.

«Litt oppdatering fra oss i det fjerne østen. Torsdag morgen, og to netter etter evakuering fra SanMaenGeun og Jamboree. Khanun(tyfonen) har latt vente på seg.

Skulle nådd Incheoun /Seoul nå i natt, men er ventet klokken 15-17. Speiderne fikk streng beskjed om ikke forlate hotellet i det hele tatt fra midnatt til kommende midnatt, men Geir Olav (1.Vennesla/Kontingentleder) gav oss lettelser i begrensing til rundt kvartalet.

Dermed rakk jeg ett par kopper kaffe fra 07.00. Onsdagen var den Norske troppen på forskjellige aktiviteter som stort tivoli, Kinatown, Dressintur, strandliv, og tur til Seoul og så videre.

Speidere fra Norge og Danmark på vandring i storbyen Seoul.

På kvelden arrangerte våre Danske speidervenner leirbål rett i nærheten for Færøyere, Islendere, Australier, oss Nordmenn og Danskene naturligvis. Hyggelig opplevelse. Lokalbefolkningen her er nesten ubeskrivelig i sin omtanke for oss. De arrangerer gatekonserter, K-pop musikk og danseundervisning(håper det ikke finns bilder av meg i denne sammenheng), og i går rett før midnatt, kom de med poser med saft/drikker til bruk idag. Ubeskrivelig omtenksomt. Fantastiske mennesker. Så nå venter vi bare»

Speiderhilsen fra Geir

Les også:

Powered by Labrador CMS