10 nye smittetilfeller registrert i kommunen siste døgn

Publisert

- Det er registrert 10 nye smittetilfeller siste døgnet. En av disse har ukjent smittevei, fire er smittet av nærkontakter som var i karantene, tre har kjent smittevei fra noen som ikke var i karantene, og to er ikke kartlagte enda. Foreløpig er 100 nærkontakter satt i karantene, og det blir flere i løpet av dagen, melder kommunen søndag ettermiddag.
- Gjestelisten på restauranter inneholder ofte bare én gjest for hvert bord og disse får SMS, men vi ber de som får SMS om å melde videre til dem som har vært i samme følge. Vi når ikke alle gjestene på Pieder Ro via gjestelistene og alle som har vært gjester der i aktuelle tidsrom bes i gå i smittekarantene og teste seg, skriver kommunen videre.

Det er mulig å teste seg på drop-in på havna fram til klokka 17.00 i dag søndag. Det er da viktig å opplyse om at du har vært på Pider Ro til testpersonellet slik at du får en PRC test.
Drop-in testing utenfor passasjerterminalen i havna er mellom klokken 12.30 – 19.00 alle dager inntil videre. Dersom du er i karantene eller er nærkontakt, ber kommunen deg si i fra før du testes slik at du får en PRC test. Det er påbud om bruk av munnbind der det er krav om det.
Lørdag testet totalt 511 personer seg og totalt er 197 personer smittet av korona til nå i juni.
I alt testet 511 seg på teststasjonene i kommunen siste døgn. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS