Juniorer og aspiranter underholder på vårbasaren til Søgne skolekorps onsdag.

– En vårfest i jubileumsåret

Publisert Sist oppdatert

Styreleder i Søgne skolekorps, Irene Larsen Linjord er fornøyd med oppslutning fra foreldre, besteforeldre og annen familie etter at korpset markerte vårbasar og oppkjøring frem mot 17. mai på Søgne skolesenter onsdag kveld.

Styreleder Irene Larsen Linjord sammen med aspiranter og juniorer i Søgne skolekorps.

– Vi kunne kanskje ønsket at enda flere naboer stakk innom her, men ellers er det ganske bra oppmøte til kafe og basar. Musikantene trenger å øve med publikum til stede, utdyper hun mens juniorer og aspiranter gjør seg klare til å opptre foran gjestene i det flotte skolesenteret.

Dobbelt jubileum

Med 38 medlemmer per dags dato har skolekorpset plass til enda flere musikanter, og i år er det ekstra grunn til å legge seg i selen med øving foran kommende opptredener.

– Søgne skolekorps er 60 år i år, og vi planlegger en større feiring til høsten sammen med Søgne musikkorps som fyller 115 år. Så til sammen har vi 175 års erfaring i de to korpsene i år, sier en oppglødd styreleder videre.

I tillegg til feiring av nasjonaldag og stort jubileum den kommende høsten, kan du unge musikantene også se frem til korpsfestival. Den skal arrangeres i Bø i Telemark og er nok et yndet reisemål for musikanter i skolekorpset.

Powered by Labrador CMS