Mari Melsom Kristensen er selvfølgelig klar for å løpe tur/retur Oftenes – Spjotheia på Spjotheia-dagen 1.mai.

Mari sprenger nye grenser i påska

Publisert
Mari Melsom Kristensen er klar for å løpe i 24 timer på Søgne stadion.

I løpet av påska vil distansefenomenet Mari Melsom Kristensen sprenge to nye grenser.

Første påskedag er Mari i mål i den landsomfattende Hagemanns høydemeter- konkurranse som har foregått gjennom hele mars måned. Konkurransen går ut på å samle høydemeter hvor man må oppnå forskjellige lengder hver dag, fra 100 til 3100 høydemeter, basert på at man ganger datoen med hundre høydemetre, men man kan selv velge hvilken dag man sanker de forskjellige høydemetrene.

Over 50.000 høydemeter

Etter at de fleste konkurrentene har stått av i løpet av mars måned har Mari som eneste kvinne fullført konkurransen sammen med to mannfolk, den endelige avgjørelsen på hvem som går helt til topps avgjøres med 24-timers løp på første påskedag (kommer tilbake til dette senere i artikkelen).

Til sammen har Mari klart i overkant av 51.000 høydemeter i løpet av 31 dager i mars. For å sette denne utrolige prestasjonen i perspektiv så tilsvarer dette 17 turer opp til Søgne-skiltet hver eneste dag i løpet av mars måned! I tillegg har Mari tilbakelagt 760 km (lengde) i løpet av konkurransen. Dette tilsvarer imponerende 7,5 runder rundt Kvernhusvannet hver eneste dag i en måned!

Avslutter påsken med 24 timers løp på Søgne stadion

Etter 31 dager med jakt på høydemetre avslutter Mari påsken 2024 med 24 timers flatt løp på Søgne stadion på andre påskedag. Klokken 00.00 starter Mari på sitt 24-timers løp på Søgne stadion som da varer til klokken 24.00.

– Jeg er eneste deltaker på dette, de to mannfolkene løper på andre steder. Men jeg har avtalt med enkelte andre som vil være med å løpe noen runder sammen med meg. Oppfordrer også alle som vil å komme oppom for å heie eller løpe en runde eller flere sammen med meg. Jeg har tilgang til klubbhuset i løpet av døgnet, slik at jeg benytte toalett, samt få i meg nok mat og drikke. Rekorden min på 24-timers løping er 240,56 runder satt på Bislett stadion i 2022. Målet mitt er helt klart å sette ny personlig rekord, kommentere den nesten alltid løpende Mari Melsom Kristensen.

Da er det bare å oppfordre Søgne-folket til å legge turen innom Søgne stadion i løpet av andre påskedag for å være vitne til at distansefenomenet Mari Melsom Kristensen sprenger nye grenser. N247s sportsreporter team kommer til stikke innom Søgne stadion i løpet av mandagen, og kanskje kommer den skrivende til å foreta et løpende intervju av den superspreke Mari Melsom Kristensen.

Les også:

Powered by Labrador CMS