Firemåls Johansen var banens beste.

Firemåls-Johansen sørget for utklassingsseier

Birkenes målvakt strekker seg forgjeves etter ballen.

Søgne – Birkenes 10 – 0 ( 2 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion lørdag ettermiddag.

Etter et skikkelig målshow (åtte mål) i andre omgang endte lørdagens seriekamp mellom Søgne og Birkenes tosifret seier 10–0 til hjemmelaget.

Etter en litt tam første omgang i solsteiken hvor det stod 2–0 til hjemmelaget ved pause etter scoringer av Kevin Johansen og Samuel Lavik ga Søgne-laget Birkenes en leksjon de sent vil glemme i andre omgang.

Åtte mål i andre omgang

Etter at Kevin Johansen økte ledelsen til 3–0 åtte minutter inn i andre omgang kom målene på løpende bånd. To mål til av Kevin Johansen som løp til krampen tok han, enda en scoringen av Samuel Lavik, en Markus Aamodt scoring, et langskudd fra Kevin Vigebo, debut scoring fra Marcus Vassnes samt en typisk Morten Dalene scoring fra kort hold gjorde at det hele endte med tosifret hjemmeseier 10 – 0. Selvfølgelig ble firemåls scorer Kevin Johansen kåret til Søgnes beste spiller av en lokal jury.

Kevin Johansen løp på seg krampe i leggen.

Randesund neste

Etter denne imponerende forestilling er Søgne-laget klare for å møte opprykksfavoritt i neste runde. Denne kampen spilles på Søgne stadion neste søndag klokken 15.00.

– Vi er meget fornøyde med dagens kamp, spesielt andre omgangen, holder vi oppe samme trykk og intensitet så vinner vi kampen mot Randesund, uttalte en smørblid assistent-trener Sondre Enersen etter storseieren.