Målscorere og Søgnes beste: Fra venstre Kevin Johansen, Ditlef Ueland, Sindre Tjørhom og Samuel Lavik.

Deilig!

Innsats og kontringsvilje fra Søgne-spillerne.

Søgne – Donn 4 – 0 ( 2 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion lørdag ettermiddag.

– Deilig, var den umiddelbare kommentaren fra Søgnes assistenttrener Sondre Enersen da dommeren blåste av 4. divisjonskampen mellom Søgne og Donn på Søgne stadion.

Etter mandagens tafatte innsats og spill mot serieleder Våg var det et helt annet Søgne-lag som tok tak i kampen fra første spark og etter ti spilte minutter var det klart for 1 – 0 til hjemmelaget da Kevin Johansen satte kampens første straffespark i mål via fingrene til bortelagets målvakt.

Etter ledermålet var det Søgne som var det beste laget og først fem minutter før pause skapte Donn sin første målsjanse i kampen. Fire minutter før pause ble Samuel Lavik ulovlig taklet innenfor 16-meteren og det påfølgende staffesparket ble kontant satt i mål av Kevin Johansen til en fortjent 2 – 0 ledelse som også ble pausestillingen.

Best også i andre omgang

Allerede etter fem spilte minutter i andre omgang kom scoring nummer tre for hjemmelaget da Samuel Lavik var sist på ballen etter klyngespill innenfor bortelagets femmeter. En liten periode midtveis i andre omgang yppet bortelaget seg med noen store sjanser som ble mesterlig reddet av en for dagen meget god sisteskanse Sindre Tjørhom, i tillegg til flere gode redninger ble også hjemmelaget reddet av skudd som traff i metallet.

Da ikke Donn lykkes med å få redusering ble kampen punktert da innbytter Ditlef Ueland satte ballen kontant i mål til hjemmeledelse 4 – 0 med tjue minutter igjen å spille. Etter denne scoringen byttet begge lagene flere spillere uten at det ble skapt de helt store sjansene og kampen ebbet ut med en fortjent hjemmeseier 4 – 0.

Ditlef Ueland avgjør kampen med sin scoring.

Kollektive fungerte igjen

Etter forrige kamp hvor kollektivet ikke fungerte i det hele tatt var bra å se at kollektivet igjen fungerte, som gav en sterk og fortjent seier mot et av divisjonens topplag og i tillegg er det alltid bra å holde nullen bakover.

I dag var alle Søgne-spillerne gode, men vi gir et ekstra pluss til målvakt Sindre Tjørhom og Kevin Johansen som med sine to scoringer nå er oppe i 11 scoringer på 10 kamper.

Neste kamp for Søgne-herrene er bort mot Express lørdag 29 juni klokka 13.00 på Fevik stadion.