Søgne-trener Lennart Aamodt.

Forventer en veldig tøff kamp

Publisert
Jarle Rogstad soner for sitt røde kort mot Giv Akt.

Lørdag tar Søgnes fotballherrer i 4. divisjon turen til ærverdige Uenes stadion for bortekamp mot Flekkefjord FK, har hatt en meget god start på årets sesong. Med seks seiere og kun et tap ligger laget på andre plass på tabellen fire poeng foran et ubeseiret Søgne-lag som har en kamp mindre spilt enn morgendagens motstander.

Tøff kamp

Søgne-trener Lennart Aamodt forventer en veldig tøff kamp i morgen. – Vi vet ikke så mye om Flekkefjord-laget, men de har helt klart hatt stor fremgang siden i fjor da de tilslutt endte på plassen over nedrykksstreken. Flekkefjord et spillende lag, som bør passe oss bra, men det er som alltid tøft å møte de på naturgresset på Uenes stadion, kommenterer trener Aamodt dagen før avreise til Flekkefjord.

To forandringer i startoppstillingen

I forhold til forrige seriekamp mot Giv Akt så blir det to forandringer i startoppstillingen. Ettersom Håkon W. Fjeld fortsatt ikke er klar for å spille en hel kamp og Sander Tønnessen ikke kan spille så går Marcus Vassnes inn som midtstopper mens kaptein Elias Kjøstvedt skyves ut på venstre back. I tillegg vikariere Jens Drange Karlsen på venstre flanke for Jarle Rogstad som har karantene etter sitt røde kort i forrige kamp mot Giv Akt.

Startoppstillingen i 1 – 4 – 1 – 4 - 1 formasjon: Sindre Tjørhom, Jon Djuve, Dan-Roger Roland, Marcus Vassnes, Elias Kjøstvedt, Jone Haukland, Kevin Johansen, Kevin Vigebo, Samuel Lavik, Jens Drange Karlsen og Markus Aamodt.

Powered by Labrador CMS