Bildet av Kevin Johansen er fra vårkampen mot Froland hjemme i fjorårets sesong. Den gang vant Søgne 7-1.

Forventer en fysisk kamp i kveld

Publisert

Fredag kveld tar Søgne-herrene i 4. divisjon turen til ærverdige Kringla stadion for kamp mot Froland.

Av tidligere erfaring så forventer Søgne-trener Lennart Aamodt en tøff kamp mot et hardkjempende og fysisk tøft hjemmelag.

– Vi vet hva vi møter og har gjort våre forberedelser på de siste treningene. Når det gjelder spillergruppa så er Sindre Tjørhom tilbake som siste skanse. Håkon W. Fjeld er ute med skade etter kampen mot Jerv 2, som betyr at Sander Tønnessen får sesongens første kamp fra start, dog i en litt uvant venstreback posisjon. Ellers er både Markus Aamodt og Espen Sørensen på vei tilbake fra skader. Begge trenger enda litt tid før de er helt klare for å spille en full kamp, men de vil begge starte på benken i kveldens kamp, forteller trener Aamodt før avreise til Froland.

Tre forandringer

I forhold kampen mot Jerv 2 blir det tre forandringer i startoppstillingen som er som følger: Sindre Tjørhom, Ulrik Stubstad, Dan-Roger Roland, Elias Kjøstvedt, Sander Tønnessen, Jone Haukland, Kevin Vigebo, Kevin Johansen, Jarle Rogstad, Daniel Aamodt og Samuel Lavik.

Denne startoppstilling samt flere gode jokere på benken bør være godt nok til å få med seg tre poeng hjem til Søgne og heng på teten i 4. divisjon. I forhold til et forventet tøft fysisk oppgjør får man håpe et par av Søgnes kroniske kortsankere klarer å holde hodet kaldt i kampens hete.

Powered by Labrador CMS