En ivrig Søgne-trener Lennart Aamodt på slutten sidelinjen i sist seriekamp.

Endelig kamp på naturgresset

Publisert Sist oppdatert

Lørdag er det endelig klart for seriekamp på naturgress på Søgne stadion når Søgne-herrene tar i mot Giv Akt fra Vigeland til sjette serierunde i mennenes 4. divisjon fotball.

Utfordringer på backplass

Søgne-trener Lennart Aamodt har fortsatt utfordringer i forhold til skader og forfall, spesielt i forhold til back-posisjonene, ettersom Ulrik Stubstad soner for rødt kort og Håkon W. Fjeld fortsatt ikke er klar for å spille en hel kamp, men Håkon vil sitte på benken som en nødløsning. For å løse høyre-back utfordringen til morgendagens kamp har trener Aamodt valgt å børste støvet av Jon Djuve, med Jacob Netland som back-up. Ellers er Kevin Johansen tilbake fra skadeopphold, mens Daniel Aamodt er ny på skadelista.

Bør vinne

Giv Akt er et lag som Søgne normalt bør slå, men hvis laget lykkes med sin taktikk med å ligge lavt og slå lange baller så er det viktig at Søgne-laget setter sjansene sine, tidligst mulig.

Søgne stiller med følgende startoppstilling i 1 – 4 – 4 -1 formasjon: Sindre Tjørhom, Jon Djuve, Elias Kjøstvedt, Sander Tønnessen, Jone Haukland, Kevin Vigebo, Kevin Johansen, Samuel Lavik, Ditlef Ueland, Jarle Rogstad, Markus Aamodt og Dan-Roger Roland.

Kampstart er lørdag klokken 13.00 på Søgne stadion (naturgress). Som følge av tidlig kampstart så vil Søgne med seier mot Giv Akt innta tabelltoppen, i hvert fall i to timer!

Powered by Labrador CMS