Målscorerne fra venstre Kevin Johansen, Ditlef Ueland, Jarle Rogstad og Jens Drange Karlsen jubler for en fortjent seier.

Ubeseiret etter seks seriekamper

Unggutten Tom Fredrik Aamodt fikk spilletid i andre omgang.

Søgne – Giv Akt 5 – 0 (3 – 0) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion Lørdag ettermiddag.

Et Søgne-lag i flytsonen hadde ingen problemer med å vinne klart da laget møtte Giv Akt på naturgresset på Søgne stadion lørdag ettermiddag.

Meget god første omgang

I første omgang var det klasseforskjell på lagene, hvor et påskrudd hjemmelag styrte det meste av spillet og det var bare et tidsspørsmål om når den første scoringen skulle komme. Etter mange gode angrep var det målsniken Kevin Johansen som sendte hjemmelaget fortjent i ledelsen 1 – 0 etter tjue spilte minutter.

Allerede seks minutter senere var Kevin Johansen frempå med pannebrasken da han utagbart for bortelagets målvakt sørget for at de blåkledde var i ledelsen med 2 – 0. Fem minutter før pause var igjen Kevin Johansen i aksjon da han etter et raid på høyresiden serverte ballen perfekt til Jarle Rogstad som måtte ha to forsøk før ballen fant nettmaskene til stillingen 3 – 0 som også var pauseresultatet.

Mange bytter i andre omgang

Selv om tempo og intensiteten fra hjemmelagets spillere falt noe i starten av andre omgang så var det aldri noen fare for at Giv Akt skulle komme inn i kampen. Utover i omgangen fikk flere lovende juniorspillere spilletid. To av disse var Kristian Aarhus og Jens Drange Karlsen som samarbeidet perfekt ti minutter før slutt som endte med at unge Drange Karlsen fikk æren av å score 4 – 0 målet. Veteranen Ditlef Ueland som løp mange meter i løpet av kampen fikk æren av å fastsett sluttresultatet til 5 – 0 med sin scoring like før slutt.

Jarle Rogstad pådrog seg rødt kort.

Unødvendig mange kort

I en kamp hvor Søgne-laget var klart best synes det unødvendig at laget pådrar seg flere gule kort samt et rødt kort (etter to gule) på Jarle Rogstad. Tar man med forrige kamp mot Vindbjart 2 så har laget på de to siste kampene pådratt seg hele åtte gule og to røde kort. Til å være et lag som kjemper i toppen og som styrer de fleste kampene så bør det helt klart være unødvendig med så mange kort, som hvis trenden fortsette vil ende med mye unødvendig soning.

Best på Søgne var denne gang Kevin Johansen samt den bunnsolide midtstopper-duoen Dan-Roger Roland og Elias Kjøstvedt som sørget for at hjemmelaget holdt nullen for fjerde gang etter seks spilte kamper.