Fornøyde målscorere: (F,v,) Kevin Johansen, Morten Dalene og Jarle Rogstad.

Jarle overrumplet Jerv 2

Publisert Sist oppdatert
Jarle Rogstad med håndballsperre på Jervs målvakt.

Søgne – Jerv 2 4 – 0 ( 2 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Toyota-banen torsdag kveld.

I et forventet jevnt oppgjør mot Jerv 2 fikk et skikkelig påskrudd Søgne-lag en kanonstart på kampen. To gode angrep før to spilte minutter gav to scoringer, begge signert en for dagen meget god Jarle Rogstad. Det virket som bortelaget var i sjokk etter de to rekordtidlige målene noe som medførte at hjemmelaget styrte spillet og produserte flere store sjanser utover i første omgang, hvor Jarle Rogstad hadde et par fete sjanser til å score ekte hat-trick. Det ble med de to tidlige målene i første omgang slik at lagene tok pause-praten med hjemmeledelse 2 – 0.

Alle fikk spilletid

I begynnelsen av andre var kampen jevnspilt uten at noen av lagene skapte de helt store sjansene. Utover i omgangen byttet etter hvert hjemmelaget inn alle fem innbytterne som alle gjorde en god kamp. I det 73 spilleminutt åpnet måltyven Kevin Johansen sesongens målkonto da han var sikkerheten selv alene med Jervs sisteskanse og kampen var med stillingen 3 – 0 mer eller mindre avgjort. Tre minutter før slutt kom kampens fjerde og siste scoring, signert den alltid scoringshungrige Morten Dalene. Dermed endte årets første hjemmekamp med en fortjent 4 – 0 seier til hjemmelaget.

Fornøyd trener

Søgne-trener Lennart Aamodt var godt fornøyd etter kampen.

Søgne-trener Lennart Aamodt var fornøyd etter kampen.

– En god kamp av hele spillergruppa. Alle var påskrudde fra første spark som gjorde at vi fikk en perfekt start på kampen. Er fornøyd med at aggressiviteten og løpskraften var god gjennom hele kampen. Gøy også at vi igjen holder nullen. Nå venter en tøff bortekamp mot Froland som spiller en totalt annerledes fotball enn det Jerv 2 gjør. Skal vi være med i toppen så må vi også takle den fysiske fotballen vi garantert møter på Kringla stadion i Froland, avsluttet en fornøyd Søgne-trener Aamodt like etter kampslutt.

Best på et godt Søgne-lag var denne gangen uromomentet Jarle Rogstad som i tillegg til sine to scoringer løp og taklet som bare han kan, gjennom hele kampen. Honnør også til midtstopperne Elias Kjøstvedt og Dan-Roger Roland som sammen med målvakt Petter B. Sørhus sørget for at Jerv 2 kun skapte noen halvsjanser gjennom kampen.

Neste fredag tar Søgne-laget som nevnt turen til Kringla stadion på Froland. Kampstart er klokka 19.30.