Søgnes herretrener, Lennart Aamodt.

Går for seier mot ny og tøff motstander

Publisert

Lørdag ettermiddag møtes to ubeseirede lag når Søgne-herrene tar i mot Tigerberget FK på Toyotabanen.

Tigerberget FK som startet som et «for-gøy» fotball-lag for medlemmer av Starts-supporterklubb, på laveste seniornivå (6. divisjon) har etter hvert blitt en klubb som benytter seg av flere gode spillere som studerer i Kristiansand, i hovedsak på UIA.

Dette har gjort at laget i år for første gang i klubbens historie har tatt steget helt opp til spill i 4. divisjon, hvor de som nyopprykket lag har imponert stort i starten av sesongen. Laget har noe overraskende vunnet sine to første kamper mot Giv Akt og Flekkefjord.

Går for seier

Et Søgne-lag som er ubeseiret etter tre spilte kamper går for å forlenge rekke av seiere.

– Vi forventer en tøff kamp mot et lag som vi aldri tidligere har møtt. Utfra hvilke resultatet de har oppnådd til nå, så må vi være fullt skjerpet hvis vi skal få med oss alle tre poengene. Håkon W. Fjeld og Sindre Tjørhom er skadet og uaktuelle til kampen mot Tigerberget FK, i tillegg er Sander Tønnessen bortreist, mens Markus Aamodt er endelig er klar til å spille fra kampstart, forteller Søgne-trener Lennart Aamodt før sesongens andre hjemmekamp.

Rutine på benken

Søgne stiller med følgende startoppstillen lørdag ettermiddag: Petter B. Sørhus, Ulrik Stubstad, Dan-Roger Roland, Marcus Vassberg, Elias Kjøstvedt, Jone Hukland, Kevin Vigebo, Kevin Johansen, Markus Aamodt, Daniel Aamodt og Samuel Larvik. En meget sterk innbytterbenk inkluderer de rutinerte ringrevene Ditlef Ueland, Jarle Rogstad og Morten Dalene.

Kampen starter lørdag klokka 15.00 på Toyotabanen nord for Tangvall.

Powered by Labrador CMS