Søgne-herrenes trenerduo, Lennart Aamodt (t.v.) og Sondre Enersen.

Seriestart for Søgnes fotballherrer

Publisert

Fredag kveld er det seriestart for Søgne FK sitt herrelag i 4. divisjon, når laget tar turen vestover for bortekamp mot sin gamle rival Lyngdal IL.

Etter flere gode treningskamper i vinter, som inkluderer en 3 – 0 seier mot kveldens motstander er trener-duoen Lennart Aamodt og Sondre Enersen selvfølgelig spente før kampen om poengene starter.

– Alltid spennende med første seriekampen. Selv om det har gått bra i treningskampene i vinter så er det noe annet når det spilles om poeng. Lyngdal er alltid en vrien motstander som er vanskelig å slå, men vi håper selvfølgelig på å reise hjem til Søgne med alle tre poengene i, kommenterte hovedtrener Lennart Aamodt kvelden før seriestart.

Har lagoppstillingen klar

N247 har allerede fått tilgang på Søgnes start-oppstilling i sesongpremiere. Med midtstopper Dan-Roger Roland, midtbane-motoren Marcus Aamodt og den hurtige spissen Espen Sørensen ute med skader har trener-duoen landet på følgende start-oppstilling i kveldens kamp: Sindre Tjørhom, Ulrik Stubstad, Marcus Vassnes, Elias Kjøstvedt, Håkon W. Fjeld, Kevin Vigebo, Jone Haukland, Jarle Rogstad, Kevin Johansen, Ditlef Ueland og Daniel Aamodt.

Kampen vises på TV

Nytt av året er at Direktesport.no gjennom sesongen skal ha sendinger fra flere av kampene i den lokale 4. divisjonen. Kveldens oppgjør mellom Lyngdal og Søgne som har kampstart klokken 19.30 er blant kampene som vises på kanalen.

I fjor endte Søgne på 5. plass på tabellen, mens kveldens motstander endte på 7. plass. Fjorårets oppgjør på Lyngdal stadion mellom kveldens duellanter endte med en fortjent 2 – 0 seier til bortelaget, da er det bare å krysse fingene som at Søgne-laget følger opp med en ny trepoenger i kveld.

Powered by Labrador CMS