Line G. Bjelland (i midten) og Søgne møtte overmakten representert ved Greipstads to beste spillere Inger E. Omdal til venstre og Karen Stokkeland til høyre.

– Vi er fortsatt storesøster

Greipstad-trener Frode Flatland var fornøyd etter kampen.

Greipstad – Søgne 29 – 22 ( 16 – 10 ) 4. divisjon håndball damer, Nodelandshallen tirsdag kveld.

Selv om Søgne prøvde å fyre opp stemningen før lokalderbyet mot Greipstad med å sette opp Karianne Barøy på dommerkortet, for så å stryke henne like før kampstart da Karianne selv meldte seg ikke kampklar. Det lot ikke hjemmelaget seg påvirke av og laget hadde full kontroll på sin rival i vest gjennom hele kampen.

Mye bom og slurv

Gjennom hele kampen var det mye slurv fra begge lagene. I første omgang gjorde Søgne-spillerne masse feil angrepsmessig. Mange feilpasninger og masse håpløse skudd langt over mål, gjorde at Greipstad, som brant mange store sjanser, var i føringen 16 – 10 til pause.

Hissig trener i andre omgang

Selv om kampen aldri ble jevn så fikk publikum litt underholdning i andre omgang da en seiers-tent Greipstad-trener Frode Flatland etter hvert var mer og mer frustrert over avgjørelsene til dommerduoen. Tilslutt ble heldigvis Flatland bevisst sin egen tilstand. Han ropte til publikum om det var noen hadde med seg beroligende tabletter slik at han kunne få ned temperaturen, noe han etter hvert klarte uten inntak av medikamenter.

En mellomfornøyd Søgne-trener Bjørn Hagen etter kamp.

En jevnspilt andre omgang endte 13 – 12 i favør hjemmelaget som gjorde at laget tilslutt kunne juble for seier 29 – 22, som gjør at Greipstad fortsatt kan kalle seg storesøster i storkommunens beste jordbruksdistrikt.

Hjalp litt med frimerke

Selv om Søgne valgte sette frimerke på Greipstads storscorer Inger Elisabeth S. Omdal gjennom det meste av kampen, så ble hun allikevel kampens mestscorende med til sammen 10 scoringer, derav fire fra straffemerke. Flest mål for Søgne scoret Hanne Greibesland med fem nettkjenninger.

For Greipstad var dette sesongens siste seriekamp og med kveldens seier endte laget på femte plass på tabellen med 30 poeng, kun et fattig poeng fra andreplassen. Søgne som har en kamp igjen mot MHI/Giv Akt/Holum ligger på niende plass på tabellen, med mulighet for å klatre et par plasser på tabellen med seier i lagets siste kamp som spilles i Tinntjønnhallen torsdag 18. april klokken 19.15.