Greipstads spillere i 4. divisjon.

– Vi skal filleriste Søgne

Publisert
Greipstad-trener Frode Flatland (t.v.) og Søgne-trener Bjørn Hagen.

Søndag ettermiddag er det endelig klart for det første lokaloppgjøret mellom Søgne HK og Greipstad IL i håndballens 4. divisjon for damer.

Kampen starter klokken 16.40 i Tinntjønnhallen.

Oppgjørene mellom rivalene Søgne og Greipstad er selvfølgelig årets viktigste kamper for begge lag.

Fra Greipstad-leieren er det klar tale før sesongens første batalje.

– Vi er klare for å filleriste Søgne. Det er tid for at Greipstad igjen blir storesøster på bygda, etter at Søgne har vært det i noen år nå. Vi stiller med tilnærmet fullt lag. Jentene ser frem til kampene mot Søgne og gleder seg mye. Vi er godt trent og er veldig klare for å ta over tronen som storesøster på bygda, forteller en optimistisk Greipstad-trener Frode Flatland.

Kondisen vil avgjøre

Med kun ti spillere tilgjengelig for tiden er Søgne-laget avhengig av at alle stiller friske og raske til søndagens kamp.

– Jeg tror det blir en jevn kamp, som blir avgjort mot slutten. Som følge av liten spillertropp og lavt oppmøte på treningene så har ikke lagets spillere så god kondisjon som ønskelig, men vi satser på at Greipstad-laget heller ikke har den beste kondisjonen. Så min spådom er at det laget som orker og vil mest de siste 10 minuttene av kampen vil gå seirende ut av oppgjøret. Og selvfølgelig så håper jeg at det er vi som tilslutt går seirende ut av prestisje oppgjøret, kommenterer en optimistisk Søgne-trener Bjørn Hagen før kampen mot erkerivalen.

Søgne HKs damelag er klare til kamp søndag.

Ei som gjerne ville spilt kampen

Søgnes hardtskytende bakspiller Julie Nygård som har en fortid i Greipstad får dessverre ikke mulighet til å spille kampen mot sin gamle klubb.

Julie Nygård som har en fortid i Greipstad får dessverre ikke mulighet til å spille kampen mot sin gamle klubb.

– Jeg har sett frem til de to kampen mot Greipstad, men jeg har akkurat blitt operert for et ødelagt leddbånd i tommelen så det blir ikke mere håndballspill for meg denne sesongen. Jeg kommer på kampen på søndag og håper selvfølgelig at Søgne står som vinner når kampen er ferdigspilt, sier en skadet Julie Nygård før sesongens første oppgjør mellom Søgne og Greipstad.

Powered by Labrador CMS