Tonje Refnes prøve å bryte gjennom et godt Søgne-forsvar.
Tonje Refnes prøve å bryte gjennom et godt Søgne-forsvar.

Tonje ble for god for et hardkjempende Søgne-lag

Publisert
Line G. Bjelland (til venstre) og Mathilde Bakke måtte gi tapt for Tonje Refsnes og hennes Otra-lag.
Line G. Bjelland (til venstre) og Mathilde Bakke måtte gi tapt for Tonje Refsnes og hennes Otra-lag.

Søgne – Otra 24 – 26 ( 12 -14 ) 4. divisjon håndball damer, Tinntjønnhallen søndag ettermiddag.

Et skikkelig påskrudd Søgne-lag fikk en god start på kampen da laget møtte et godt Otra-lag med den tidligere Vipers-spilleren Tonje Refsnes som sin store stjerne. Godt forsvarsspill og en opplagt Isabella Prestbakmo i mål samt at nevnte Tonje Refsnes presterte å bomme på de seks første skuddene gjorde at Søgne ledet fortjent 10 – 6 etter tretten spilte i minutter. I denne perioden var venstre bakspiller Mathilde Bakke meget og scoret flere fine mål.

Midtveis i første omgang snudde kampbilde. Tonje Refsnes begynte å score og Søgne-spillerne surret bort ballen i flere angrep som gjorde at bortelaget overtok ledelsen i kampen som de hold frem til pause-praten, med stillingen 12 – 14.

Jevnt nesten helt inn

Selv om Otra utover i andre omgang hele tiden var 2 – 3 mål foran i målprotokollen så gav aldri hjemmelagets spillere opp håpet om å vinne kampen. Frimerke på Tonje Refsnes gjorde at bortelaget stadig gjorde angrepsfeil og fem minutter før slutt var hjemmelaget kun et mål bak på stillingen 22 – 23. I en hektisk avslutning på kampen med utvisning til en Otra-spiller to minutter før slutt og en brent straffe for hjemmelaget på stillingen 24 – 25 et minutt igjen å spille var det Otra-spillerne som holdt hode kaldt på slutten av kampen og kunne juble for borteseier 24 – 26.

Fortsatt gøy å spille håndball

På et godt Søgne-lag var det Mathilde Bakke og Line G. Bjelland som scoret flest mål med sine seks og fire scoringer.

Otra jubler for kampens siste mål.
Otra jubler for kampens siste mål.

Selv med mye skuddbom i starten av kampen og frimerke i hele andre omgang endte Tonje Refsnes med hele 11 nettkjenninger. 

– Det er fortsatt gøy å spille håndball og vinnerinstinktet er fortsatt på plass selv jeg er i en helt annen form en da jeg spilte med og mot flere av verdens beste håndballspillere, sa en fornøyd Tonje Refses etter seier mot Søgne.

Powered by Labrador CMS