Jarle Rogstad ( nærmest) i en hodeduell under kampen lørdag ettermiddag.

Søgne-herrene vant fortjent mot Express

Publisert

Søgne – Express 2 – 1 ( 1 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion lørdag ettermiddag.

Kristian Aarhus setter inn seiersmålet.

I en litt tam kamp mellom Søgne og opprykksjagende Express fra Fevik var det hjemmelaget som fortjent kunne juble for seier og tre poeng etter at unggutten Kristian Aarhus var sikkerheten selv alene med Express-målvakten tre minutter inn i de fem tillagte overtidsminuttene.

Det ble en sjansefattig kamp hvor begge lag spilte veldig på sikkerhet. Faktisk måtte man helt frem til midtveis i første omgang før noen av målvaktene ble satt på prøve. Da var det hjemmelagets målvakt Sindre Tjørhom som måtte i aksjon etter et godt skudd på frispark.

Etter et par brukbare sjanser fra hjemmelaget tok de ledelsen ved midtstopper Dan-Roger Roland som på typisk Morten Dalene vis satte ballen i mål fra kort hold. Det ble med den ene scoringen før pause slik at lagene tok garderobe-praten med hjemmeledelse 1 - 0.

Mange bytter og rødt kort

I begynnelsen av andre omgang var det bortelaget som hadde et lite overtak uten at de skapte de helt store sjansene. Midtveis i omgangen fikk en Express-spiller direkte rødt kort og man forventet at hjemmelaget skulle overta styringen i kampen. Men, et hjemmelag som etter hvert byttet inn flere unggutter la om til en overraskende defensiv formasjon som gjorde at bortelaget fikk flere muligheter til utligning og like før halvtime var spilt.

I andre omgang fikk Express straffe etter en noe klønete inngripen fra en av hjemmelagets forsvarsspillere. Straffen endte i mål og dermed stod det 1 - 1 med 17-18 minutter igjen å spille.

Målscorene Dan-Roger Roland og Kristian Aarhus jubler for seier.

Gjorde ingen feil

Etter utligning var det hjemmelaget som kjørte kampen og laget skapte flere gode sjanser. Mål ble det ikke før tre minutter inn i overtiden da «kjendisskuespiller» Jarle Rogstad spilte Kristian Aarhus helt fri foran bortelagets målvakt. Kristian gjorde alt riktig da han satt ballen utagbart til side for keeper dermed kunne både spillere og publikum juble for et fortjent seiersmål 2 - 1 like før slutt.

Med denne seieren til Søgne sluknet nok opprykks-håpet for laget fra Fevik. Lørdagens seier gjør at Søgne ligger på 5. plass på tabellen med 36 poeng. Neste kamp for Søgne-herrene er borte mot Vindbjart 2 på Moseidmoen kunstgress mandag 16. oktober klokken 19.30.