Greipstad-spillerne jubler for seier mot naborivalen.

Greipstad løp Søgne i senk

Publisert Sist oppdatert

Greipstad – Søgne 31 -16 ( 10 – 8 ) 4. divisjon håndball herrer, Nodelandshallen søndag kveld.

Etter en jevnspilt første omgang hvor Søgne scoret det første målet var hjemmelaget foran med to mål da det stod 10 – 8 på resultattavla da lagene gikk i garderoben for pausepraten.

Selv om Greipstad var det beste laget, så gjorde en miks av dårlig konsentrasjon og en god Søgne-målvakt Kjetil Holm Eeg sitt til at bortelaget øynet håp om seier når lagene gjorde seg klare for de siste 30 minuttene.

Utklassing i 2. omgang

Søgnes håp om poeng i kampen forsvant fort tidlig i andre omgang. Allerede etter syv spilte minutter hadde hjemmelaget scoret hele åtte mål, mens bortelaget stod med en fattig scoring. Mange av scoringene kom på gode kontringer hvor både ball og Grepstad-bein hold et tempo som Søgne-spillerne ikke hang med på.

Etter hvert som kampen var avgjort slo Greipstad-spillerne seg løs og publikum ble vitne til mange fine og spektakulære scoringer, gjennom perfekte kontingspasninger, trick-skudd og susende underarmsskudd.

Til slutt endte kampen med hjemmeseier 31 – 16, som betyr at Greipstad vant andre omgang hele 21 – 8.

Kampens toppscorer ble Søgnes evigunge strekspiller Morten Lossius med syv nettkjenninger mot gamle lagkamerater. Hos hjemmelaget var det Sindrene, Breland og Solberg som ble mestscorende med seks mål hver.

Med denne seieren topper i opprykksjagende Greipstad-lag tabellen 10 poeng etter seks spilte kamper, mens Søgne befinner seg på sjette plass med kun to poeng etter fire spilte kamper.