Spillere og ledere jubler for seier i serieavslutningen.

Avsluttet sesongen med stil

Målscorere Markus Aamodt, Jonas Seim og Samuel Lavik.

Søgne – Flekkefjord 4 – 1 ( 2 – 1 ) 4. divisjon fotball herrer, Toyotabanen, mandag kveld.

Det var ingen tvil om hvilket lag som var best da Søgne-herrene avsluttet årets sesong med hjemmekamp mot Flekkefjord.

Et aggressivt hjemmelag gikk rett i strupen på sin motstander og allerede etter tre minutter smalt ballen i stolperota da en for dagen meget god Kevin Johansen kom til en av mange sjanser i løpet av kampen. To minutter senere var det klart for hjemmeledelse 1 - 0 ved Jonas Seim.

Midtveis i første omgang utlignet bortelaget mot spillets gang etter rot i Søgne-forsvaret. Jubelen hadde snaut lagt seg hos Flekkefjord-spillerne da Markus Aamodt, alene med keeper, sendte Søgne i ledelsen igjen bare minuttet etter at Flekkefjord hadde utlignet.

Frem mot pause jevnet spillet seg ut uten at noen av lagene greide å omsette sjansene sine i tellende mål, og dermed tok lagene en kort pause med fortjent hjemmeledelse 2 -1.

Sjanse-bonanza i andre omgang

Markus Aamodt styrte mye av spillet.

Etter en jevn start på andre omgang overtok hjemmelaget overtaket i kampen og etter fjorten spilte minutter økte laget ledelsen til 3 – 1 på et godt langskudd fra Samuel Lavik.

Etter denne scoringen så virket det som bortelaget mistet troen på å vinne kampen og et hjemmelag som etter hvert byttet inn «hele» benken spilte seg frem til flere store sjanser uten at ballen ville inn, før Marcus Aamodt scoret sitt andre for dagen fra kort hold.

Mot slutten av kampen fikk hjemmelaget tildelt et korrekt i dømt straffespark som Kevin Johansen satte langt over mål og dermed endte kampen med hjemmeseier 4 -1, som burde vært enda minst 2 – 3 mål større.

Imponerte

I årets siste kamp var det Markus Aamodt og Kevin Johansen som var hjemmelagets klart beste spillere. Begge imponerte med god spill og stor løpskapasitet.