Målscorerne Kevin Johansen og Elias Kjøstvedt jubler for seier sammen med banens beste målvakt Petter B. Sørhus.

Bunnsolid Søgne-lag med sterk borteseier

Publisert Sist oppdatert
Elias Kjøstvedt avgjør kampen med heading over Lyngdals-målvakt.

Lyngdal – Søgne 0 – 2 ( 0 – 1) 4. divisjon fotball herrer, Lyngdal stadion mandag kveld.

Et Søgne-lag i flytsonen vant mandag kveld fortjent i et forventet tøft oppgjør mot den «gamle» rivalen Lyngdal. Allerede fra første spark så man at bortelaget ville mest, hvor aggressive og hardarbeidene Søgne-spillere hadde et klart spillemessig overtak i hele første omgang. Med unntak av et par slurv hos gjestene som gav hjemmelaget et par farlige sjanser mot slutten av omgangen så var det bortelaget som skapte det som var av målsjanser.

Omgangens eneste scoring på et korrekt idømt straffespark etter halvtime spilt da Kevin Johansen fintet ut Lyngdals målvakt.

Stor løpsvilje

Selv om Søgne-treneren utover i andre omgang gjorde flere bytter så fortsatte Søgne-laget å produsere flere sjanser gjennom godt angrepsspill hvor de to kantspillerne Kevin Johansen og Jonas Seim stadig kom seg ned til dødlinjen for å slå gode innlegg foran mål. Et løpsvillig bortelag fikk etter hvert lønn for innsatsen da midtstopper Elias Kjøstvedt headet ballen utagbart i mål etter en perfekt slått corner av Markus Aamodt. Med 2 – 0 ledelse til Søgne virket det som luften gikk ut av hjemmelaget og tilslutt kunne Søgne-spillerne juble for en fortjent 0 – 2 seier over Lyngdal.

Mange som spilte en god kamp

Selv om alle spillerne var med og bidra til denne sterke seieren med godt spill og bånnsolid innsats, så kan vi ikke komme utenom Målvakt Petter B. Sørhus, midtstopperduen Dan-Roger Roland og Elias Kjøstvedt som alle hadde en meget god dag på jobben.

Med denne seieren sikret Søgne seg femte-plass på tabellen i årets 4. divisjon. Årets siste seriekamp spilles mandag 6. november kl 19.30 på Toyota-banen når Flekkefjord kommer på besøk.