Kevin Johansen prøver seg, men ballen ville ikke i mål.

Mye positivt, tross klart tap

Publisert Sist oppdatert
Banens gigant Håkon Fjeld Wiig var nære på scoringer et par ganger.

Søgne – Jerv 2 0 – 3 ( 0 - 2) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion, mandag kveld.

Selv om det ble et klart tap for Søgne-herrene mot Jerv 2 så var det mye positivt å ta med seg videre etter mye bra spill fra hjemmelaget.

Allerede fra kampstart så man at Jerv 2 var et godt organisert lag med flere spillere som har erfaring fra høyere nivå. Etter en sjansefattig åpning tok bortelaget ledelsen like før kvarteret var spilt i første omgang ved en lobb som Søgne-målvakt Sindre Tjørhom var sjanseløs på.

Etter denne scoringen overtok hjemmelaget føringen i kampen selv om laget ikke klarte å produsere noen store sjanser. 25 minutter ut i omgangen doblet bortelaget ledelse på sin andre store sjanse i kampen. Selv om aggressive Søgne-spillere presset høyt så lot ikke bortelaget seg stresse nevneverdig slik at lagene tok pausepraten med borteledelse 2 – 0.

Søgne best i andre omgang

Etter pause var det hjemmelaget som åpnet best og allerede etter 50 sekunder hadde Søgne en stor sjanse som Jervs målvakt reddet. Like etter dette ble det en lengere stopp i spillet da bortelagets målvakt ble skadet og ikke kunne fortsette kampen.

Uten reservekeeper på benken måtte en av utespillerne ta på seg keeperhanskene, og hadde man ikke vist bedre så skulle man tro at den nye burvokteren var fast målvakt, for i løpet av de 40. minuttene han voktet målet så imponerte vedkommende med flere meget kvalifiserte redninger.

På tross av mye bra spill fra hjemmelaget med flere gode angrep og innlegg fra sidene så lyktes ikke laget med å overliste bortelagets siste skanse og mot slutten av kampen gikk det som det ofte går når man presser på for scoringer så får motstanderen en sjanse eller flere og kampen blir avgjort, da bortelaget scoret sitt tredje mål på fire sjanser fem minutter før kampslutt. Og dermed endte kampen med tremålsseier – 3 til laget fra Grimstad

Mye positivt og flatterende resultat

Kampen setter under ett så hadde det ikke vært urettferdig hvis hjemmelaget hadde dratt i land seieren i denne kampen, men som alltid så er det målene som teller og der var Jerv 2 best i kveldens kamp.

Tross tap var Søgne-trener Lennart Aamodt fornøyd etter kampen.

Hansi Enoksen var så nærme scoring, men ballen nådde ikke nettmaskene denne gangen heller.

– Mye bra spill av gutta i dag, mange som var gode og innsatsen var upåklagelig. Vi tar med oss det positive fra denne kampen og satser på at vi finner nettmaskene i neste kamp som er allerede til lørdag borte mot Trauma på Tromøya, kommenterte Aamodt like etter kampslutt.

Vi tar også med at ungutten Håkon Wiig Fjeld som ble benyttet i flere posisjoner i løpet av kampen imponerte stort og var banens klart beste spiller.